Premier League

Győzelemmel indíthatja a 2016-os évet a MU

  • hatharom.com

November óta először nyerhet újra Premier League-mérkőzést a Manchester United.

Hosszú idő után nyerhet ismét a United.

Immáron nyolc tétmérkőzés óta képtelen nyerni a Manchester United, azonban azon a véleményen vagyunk, hogy a Vörös Ördögök rossz sorozata megszakad, és szombaton, novembert követően ismételten győztesen hagyják el az Old Trafford gyepét.

Mindez a United Chelsea elleni találkozójára alapozzuk, amikor is Louis van Gaalék jól játszottak, többször is csak a kapufa mentette meg a londoni együttest a bekapott góltól. Mezőnyben is a Kékek fölé nőttek Wayne Rooneyék, továbbá Martin Atkinson játékvezető két büntetőt is elfelejtett befújni a vörös-feketék javára, avagy hosszú idő után tényleg prímán futballoztak a hazaiak.

Ezen kívül nem árt megjegyezni, hogy a holland mester gyakorlatilag már minden játékosára számíthat a hétvégén, hiszen már csak a régóta maródi Luke Shaw, Antonio Valencia és Marcos Rojo nézi a lelátóról a találkozót, míg a többiek harcra készek.

[1988904] 2016-01-02 16:00:00 Manchester United - Swanseax

Ezek után tényleg minden esélye megvan a Vörös Ördögöknek a sikerre, főleg, ha figyelembe vesszük azt, hogy a walesieknek nem igazán megy idén. A Swansea mindössze a 17., vagyis éppen bennmaradó helyen tanyázik, ezt a pozíciót is annak köszönhetik a Hattyúsok, hogy az utolsó három meccsükön veretlenek maradtak.

Igaz, a West Ham, West Brom, Crystal Palace trió ellen begyűjtött öt pont sem túl biztató, pláne, hogy a fekete-fehérek többször is csak a szerencsének köszönhették, hogy ezen találkozók alatt nem kaptak gólt. Ráadásul az ellenfelek hálójába mindössze egyszer találtak be, avagy az "eredmények" ellenére is vannak gondok a walesiek háza táján.

Noha az utolsó mérkőzések formáit, illetve a felek utóbbi években lejátszott találkozóit figyelembe véve a Swansea-nak van nagyobb esélye a sikerre, a fentiek tekintetében viszont nálunk a United a mérkőzés favoritja, és a Vörös Ördögök nyeretlenségi szériája ellenére is meglepetésnek tartanánk, ha végül Louis van Gaalék nem húznák be a találkozót.

Háromesélyes fogadás a mérkőzésre - a     szorzói
Manchester United Döntetlen Swansea
1.54 3.70 6.10
[1988904] 2016-01-02 16:00:00 Manchester United - Swanseax;