Sportfogadás

Martina csodagólja és a Szentek gálája kétezerszeres oddsot ért

megosztom

Nincs is jobb érzés annál, mint amikor az ember saját csapata szenzációs győzelmével még pénzt is nyer.

Fantasztikus mérkőzésen, rég látott remek játékkal győzte le a Southampton a Boxing Dayen az Arsenal együttesét. A 4-0-s siker legszebb mozzanata egyértelműen a curacaói hátvéd, Cuco Martina nevéhez fűződik, aki alighanem élete legnagyobb gólját ragasztotta Petr Cech kapujába. De van olyan ember a földkerekségen, aki hitt benne, hogy éppen Martina első góljával veri majd a Soton az Arsenalt 4-0-ra? Úgy tűnik, igen.

Stuart Mayes, a 34 éves Southampton-fanatikus ugyanis a mérkőzés előtti iszogatásban eldöntötte, márpedig kedvencei 4-0-ra fognak nyerni, az első gólt pedig Martina lövi. "Amint behúztam az első gólszerzős részét a fogadásnak, még csak mosolyogtunk, de amikor közeledett a 4-0, akkor mindannyian megőrültünk a kocsmában" - mesélte Mayes, aki azt követően fogadott Martina góljára, hogy meglátta, először fog kezdeni a Premier Ligában a 26 éves játékos

"Amikor 3-0-nál Long eltalálta a kapufát, majd nem sokkal később Tadic passzából betalált, nem hittem a szememnek. Azt hiszem, utána én voltam az egyetlen, aki imádkozott, hogy több gólt már ne lőjünk. Nagyon örülök a nyereménynek, mert korábban csak 30-40 fontokat nyertem, de most felújíthatom a konyhámat. Természetesen rendesen megünnepeltük a nyereményt, főleg mivel tegnap volt a születésnapom".

Mint azt a fogadóiroda szóvivője elmondta, nem Mayes egyfontos tétje volt a legnagyobb, másvalaki ugyanerre az opcióra két fontot is rááldozott, ráadásul 19-en is eltalálták a 4-0-s végeredményt 101-szeres oddsért, köztük egy 50 fontos tét is nyert.

[1988886] 2015-12-26 20:45:00 Southampton - Arsenalx;
megosztom