Heti műsor

Pazar futballhéttel zárul az esztendő

  • hatharom.com

Újabb izgalmas hét vár a sportfogadás szerelmeseire, megpróbáltuk kiemelni, hogy mely találkozókra, eseményekre lesz érdemes odafigyelni az előttünk álló hét napban.

A Chelsea az Old Traffordra látogat hétfőn.

A hét rangadói

Nem is indulhatna jobban a hét, mint egy Manchester United-Chelesa rangadóval! Noha a felek az idei bajnokságban nem úgy teljesítenek, mint ahogy az elvárható lenne tőlük, és a hazaiak mindössze a hatodik, míg a vendégek a 15. pozícióban tanyáznak, mégis december hónap egyik legnézettebb meccse lesz a Premier League-ben az Old Traffordon megrendezésre kerülő ütközet hétfőn. A lélektanilag talán a Chelsea futballistái várják jobb passzból a mérkőzést, na, de mikor lábaljanak ki Wayne Rooneyék a gödörből, hanem az egyik legnagyobb riválisuk ellen? Bármilyen eredményt el tudunk képzelni a felek hétfői összecsapásán, talán a mindkét csapat szerez gólt típusú fogadási lehetőség tűnik a legvalószínűbbnek. Erre az eseményre a     1.80-szoros pénzt kínál.

[1988894] 2015-12-28 18:30:00 Manchester United - Chelseax;

A tabella alapján a Premier League 19. fordulójának rangadóját kedden rendezik, amikor is az első helyezett Leicester City fogadja a harmadik helyen álló Manchester City együttesét. A hazaiak szombaton vereséget szenvedtek Liverpoolban, míg a vendégek győzni tudtak a Sunderland ellen, avagy a felek közti távolság megfeleződött, már csak három egységgel vezetnek Claudio Ranieriék Manuel Pellegriniék előtt. Ez a különbség pedig kedden este akár el is tűnhet, már ha a manchesteriek le tudják győzni az éllovast. Perpillanat erre minden esély megvan, sőt a bukmékereknél toronymagas favoritnak számítanak az Égszínkékek, a magyar online fogadóirodában, vagyis a    -n, mindössze 1.85-szörös pénzért fogadhatunk a vendégekre.

[1988893] 2015-12-29 20:45:00 Leicester - Manchester Cityx;

A spanyoloknál másfél hét után véget ér a téli szünet, a La Liga sztárjai már szerdán pályára lépnek. Azonban a 17. fordulóban nem rendeznek igazai rangadót, viszont a 18. körben - amit a hétvégén tartanak - már igen, méghozzá vasárnap este, amikor is a Valencia a Real Madridot fogadja. Noha ez a találkozó korábban igen komoly derbinek számított, a hétvégén tulajdonképpen csak az kérdés, hogy a fővárosiak hány góllal nyernek. A Denevéresek Gary Neville irányításával sem teljesítenek jobban, még nem tudtak nyerni az angollal a ligában. Ezen kívül, amíg szerdán a Real Madrid gyakorlatilag egy felhozó meccset játszik a Real Sociedad ellen, addig a Valencia rangadóra utazik az év utolsó napján a Villarrealhoz. Avagy kevesebbet is pihennek a hazai játékosok, és két komoly ellenféllel kell megküzdeniük pár nap leforgása alatt. A Királyi Gárda amúgy is bombaformában van, legutóbbi bajnokiján 10 (!!!) gólig jutott, avagy jelenleg minden jel arra mutat, hogy a Real Madrid könnyedén megnyerheti a felek vasárnapi csatáját. A vendégsikerre nagyjából másfélszeres szorzón tudunk fogadni, ami mindezek után egyáltalán nem számít rossz oddsnak.

[2030254] 2016-01-03 20:30:00 Valencia - Real Madridx;

Amire még érdemes figyelni

Fociból ezen a héten már a spanyoloknál is beindul a nagyüzem, a La Liga sztárjai kétszer is pályára lépnek, szintúgy, mint a Premier League csillagai. Az amerikai sportokban, gondolunk itt elsősorban az NFL-re, az NHL-re és az NBA-re, óriási dömping lesz, na, meg dartsban is, amely sportban javában zajlik a világbajnokság, és vasárnap már győztest is hirdetnek. Természetesen a szokásainkhoz híven a legnagyobb profittal kecsegetető tippeket kivétel nélkül megtalálhatjátok majd a Logibet-en, illetve aProtipp-rendszerben.

Ami a többi sportágat illeti, a szokásos előzetesek mellett tippek is elérhetők lesznek oldalunkon, vagyis ezen a héten is érdemes lesz a hatharom.com-mal és aLogibet-tel tartani, hiszen ha nyerni akartok, akkor a legjobb helyen jártok!