Protipp

Dartsszakértőnk remeklése pluszt hozott a héten

Rutinos tippmesterünk mindkét dartskombija ült a nyolcadik héten, így pluszban zárt a Protipp rendszere.

A téli szünetnek betudhatóan tippmestereink nem mutattak hatalmas aktivitást a Protipp 8. hetén, ám köszönhetően Cesc18 tökéletes mérlegének, így is pluszban zártuk az elmúlt hét napot. Négy kombinkból két nyertes lett, ez +0.98 egységet hozott.

A 8. héten Cesc18 és varin is 2-2 kombit adott fel, dartsszakértőnk pedig mindkét szelvényét behúzta, amivel +9.98 egységben végzett. Szerencsénkre még tart néhány napig a darts-világbajnokság, akik pedig szeretnék megnézni tippmesterünk legújabb kombiját, ide kattintva megtehetik.

A megújult Protipp-rendszer előnyei
- Mindenki számára teljesen ingyenes
- Kizárólag a Tippmixpróról válogatott fogadások és oddsok
- Megbízható, bizonyított tippmesterek tippjei
- Kombinációs fogadásokból is lehet válogatni
- A tippek feladási határideje az esemény kezdete előtt 15 perc, így több esetben még megalapozottabb, még erősebb tippek születnek

Reméljük, az év utolsó hete és a 2016-os esztendő első pár napja is pluszban telik majd. Erre minden esélyünk meg is van, hiszen következik az NFL alapszakaszának utolsó hete, a darts-vb hajrája és Angliában, valamint Spanyolországban is fordulót rendeznek a héten. Hogy ne maradjatok le egyetlen tippről sem, iratkozzatok fel a Protipp rendszerére, ahol továbbra is minden tipp ingyenes.