Sportfogadás

Ütős kombival készültünk a hétvégére

  • hatharom.com

Lássuk, ezen a hétvégén tippmestereink és szerkesztőink mely tippeket érzik a legerősebbnek!

A hatharom.com tippmesterei és szerkesztői erre a hétvégére is összeállították szelvényüket, amivel hatalmasat lehet kaszálni. Ne is ragozzuk tovább a szót, lássuk a tippeket:

Swansea-West Brom
Tipp: Swansea
Odds:
1.97 @ Tippmixpro

Legutóbbi hét bajnokiján nem tudott nyerni a Swansea együttese, sőt mindössze két pontot szerzett. Gary Monk kirúgását követően viszont Alan Curtis megbízott mesterrel már jóval stabilabbak a Hattyúsok, ami most jelentkezhet először győzelemben. Merthogy a West Brom sincs túlságosan jó passzban, mivel a birminghami csapat legutóbbi négy meccsén nem tudott nyerni. Ráadásul a múlt heti, Bournemouth ellen megvívott találkozón két alapjátékosát is elveszítette Tony Pulis, hiszen a kék-fehéreknél James McClean és José Salomón Rondón is kiállítás sorsára jutott. Rajtuk kívül még Claudio Yacob és Ben Fosters is sérüléssel bajlódik, avagy egy igen felforgatott csapattal állhatnak ki a birminghamiek szombaton, vagyis a walesi csapatnak minden esélye megvan arra, hogy hazai pályán ismét legyőzze a WBA-t.

[1988888] 2015-12-26 16:00:00 Swansea - West Bromwich Albionx;

Liverpool-Leicester
Tipp: Több, mint 2,5 gól
Odds: 
1.60 @ Tippmixpro

Nemigen játszik underes meccseket a listavezető Leicester City, hiszen utolsó hét bajnokijukból hat is over lett. A topcsapatok ellen is rendre betalálnak, köszönhetően a Mahrez-Vardy csúcspárosnak. A Pool szekere egyelőre nem megy igazán Kloppal sem, a watfordi kínos vereség után nyerniük kell hazai pályán. Sok gólos meccsre számítunk, 2-2, 3-2 a legvalószínűbb eredmény, ahogyan az előző szezonban is mindkét összecsapásuk négy gólig jutott.

[1988883] 2015-12-26 16:00:00 Liverpool - Leicesterx;

Kansas City Chiefs-Cleveland Browns
Tipp: Chiefs
Odds: 
1.12 @ Tippmixpro

Elképesztő feltámadást mutat be a Kansas City, az 1-5 óta zsinórban nyolc meccset fogott és a Denver szerencsétlenkedése miatt még a csoportelsőségről  sem kell lemondania. Könnyű a sorsolása is a főnököknek, hiszen a Cleveland jelenleg a Tennessee mellett a másik 3, vagyis legkevesebb győzelemmel álló csapat. Nagy versenyben vannak az 1/1-ért, és ha van eszük akkor nem kaparnak azért, hogy 4 vagy 5 sikerrel zárják a szezont. A Chiefs-nek viszont kell a W, nem csak a csoportelsőség, hanem egyáltalán a rájátszás miatt is, hiszen a Wild Cardért a Pittsburgh és a New York Jets is harcban van még. Nem is érdemes belemenni a két gárda közötti különbségekbe, mind offense, mind defense terén a Chiefs az erősebb, és erre jön még a hazai pálya is.

A hatharom.com hétvégi szelvénye - a     szorzói alapján
Dátum Sportág Esemény Tipp Odds
Szombat, 16:00 INFO Labdarúgás Swansea-West Brom Swansea 1.97 @ TippmixPro
Szombat, 16:00 INFO Labdarúgás Liverpool-Leicester Több, mint 2,5 gól 1.60 @ TippmixPro
Vasárnap, 19:00 Amerikai foci Kansas City Chiefs-Cleveland Browns Chiefs 1.12 @ TippmixPro
Nyereményszorzó: 3,53