Chelsea

Nem kéne itt lennem - Guus Hiddink

A Chelsea ideiglenesen kinevezett trénere nem örül, hogy ilyen körülmények között kapott újra munkát.

Szombaton délután hivatalosan is kinevezték a Chelsea élére Guus Hiddinket, aki korábban már irányította egyszer a Chelsea-t. A José Mourinhót váltó holland 2009-ben FA-kupa-győzelemre vezette a klubot, idén azonban nem lesz könnyű dolga, ha ebből a szétesett gárdából újra topcsapatot akar kreálni.

"Nem kéne a szezon feléhez érkezve itt lennem, mert ez azt jelenti, valami nem úgy alakult, ahogy szerettük volna az idény elején. Ugyanakkor örülök, hogy visszatérhetek. Érdekes, hogy szinte teljesen ugyanolyan helyzetben kell átvennem a csapat irányítását, ahogy néhány évvel ezelőtt.

Örülök, hogy a Chelsea-nél dolgozhatok újra, szeretem ezt a klubot, a játékosokat is tisztelem. Kedden beszéltem a teljes kerettel, és elmondtam nekik, változtathatunk a sorsunkon, a futballban manapság egyik pillanatról a másikra alakulnak a dolgok. Megkértem mindenkit, hogy nézzen magába, találja ki, hogyan teljesíthetne jobban, hogyan indíthatnánk el felfelé a csapatot" - nyilatkozta Hiddink.

A Chelsea-t most először fogja teljes egészében Hiddink irányítani egy meccsen. A Boxing Dayen a Watford lesz a londoni Kékek ellenfele. Ha a hazaiak zsinórban második bajnokijukat is behúzzák, a     1.40-szeres pénzt fizetne a fogadóknak.

[1988882] 2015-12-26 16:00:00 Chelsea - Watfordx;
2015-12-26;47
184314