Heti műsor

A Premier League nyerte a maradj talpont!

  • hatharom.com

Újabb izgalmas hét vár a sportfogadás szerelmeseire, megpróbáltuk kiemelni, hogy mely találkozókra, eseményekre lesz érdemes odafigyelni az előttünk álló hét napban.

Már csak a Premier League van talpon a topligás bajnokságok közül.

A hét rangadói

Hétfőn ráfordulunk az év utolsó teljes hetére, ami nem is indulhatna jobb mérkőzéssel, mint az Arsenal-Manchester City rangadóval. Mindkét fél jó passzból várja a találkozót, avagy bármilyen eredmény elképzelhető hétfőn este. Azonban a mérleg nyelve a londoniak felé billen, hiszen a felek legutóbbi négy egymás elleni mérkőzésén veretlenek maradtak, ráadásul két meccset ezek közül meg is nyertek, továbbá ők játszhatnak hazai pályán, ami hatalmas előny, hiszen az Emirates Stadionban nagyon megy Arséne Wengeréknek. A     2.35-szörös szorzót kínál az Arsenalra, míg a vendégek pontszerzésére 1.53-szoros pénzt érne.

[1988870] 2015-12-21 21:00:00 Arsenal - Manchester Cityx;

A Boxing Day-n rendezendő fordulót, avagy a december 26-ai játéknapot, a Stoke-Manchester United ütközet nyitja. Egyik fél sem lehet büszke múlt heti eredményére, hiszen a Fazekasok a Crystal Palace-tól, míg a Vörös Ördögök a Norwich Citytől kaptak ki hazai pályán. Azonban az utóbbi hetek formái alapján egyértelműen a hazaiak vannak jobb passzban, hiszen a vendégek legutóbbi hat tétmeccsükből egyet sem tudtak megnyerni, míg a piros-fehérek az utolsó hét találkozójuk közül négyet is behúztak. Mark Hughesék hazai pályán a Manchester Cityt és a Chelsea-t is elkapták mostanság, avagy könnyedén lehet, hogy a United is meghajol a Fazekasok előtt szombaton. Ennek ellenére a bukmékereknél a manchesteriek a találkozó esélyesei, így pedig már a Stoke pontszerzésével is jól lehet keresni, amiben nagy érték van, főleg, ha a MU játékosai tényleg meg akarják buktatni Louis van Gaalt.

[1988887] 2015-12-26 13:45:00 Stoke City - Manchester Unitedx;

Noha a Leicester legutóbb 2001-ben győzte le a Liverpoolt, és a bukmékereknél most is gyakorlatilag esélytelen a City, a Rókáknak mégis minden esélyük megvan arra, hogy megverjék Jürgen Kloppékat szombaton. A kék-fehérek kiscsapat létükre simán vezetik a Premier League-et, és a nagyágyúkat is egymás után pipálják ki az utóbbi hetekben. Az elmúlt napokban például a Chelsea-t és az Everton gárdáját győzték le Claudio Ranieriék, avagy bombaformában vannak. Ezzel szemben a liverpooliak gödörbe kerültek, immáron négy mérkőzés óta nyeretlenek, vasárnap az újonc Watford otthonában kaptak ki, nagyon simán, 3-0-ra. Mindezek után tényleg meglepő, hogy miért számít ennyire esélytelennek a Leicester az Anfield Roadon a bukmékereknél, hiszen már az X2-vel is bőven megduplázhatjuk pénzünket, ami óriási ajándéknak tűnik perpillanat.

[1988883] 2015-12-26 16:00:00 Liverpool - Leicesterx;

Amire még érdemes figyelni

Fociból ezen a héten gyakorlatilag már csak a szigetországiakban, a belgákban és az olasz másodosztályban bízhatunk, mivel a többiek téli pihenőre vonultak. Kézilabdában már csak a németek vannak talpon, míg az NFL-ben, az NHL-ben és az NBA-ben dömping lesz, na, meg a dartsban is, amely sportban javában zajlik a világbajnokság. Természetesen a szokásainkhoz híven a legnagyobb profittal kecsegetető tippeket kivétel nélkül megtalálhatjátok majd a Logibet-en, illetve aProtipp-rendszerben.

Ami a többi sportágat illeti, a szokásos előzetesek mellett tippek is elérhetők lesznek oldalunkon, vagyis ezen a héten is érdemes lesz a hatharom.com-mal és aLogibet-tel tartani, hiszen ha nyerni akartok, akkor a legjobb helyen jártok!