Premier League

Kiesési rangadóra készül a Chelsea

  • hatharom.com
megosztom

A 16. helyen álló regnáló bajnok Chelsea, a 19. pozícióban tanyázó Sunderland együttesét fogadja a hétvégén.

Hazardék kiesési rangadóra készülnek szombaton.

Egyre rosszabb formában van a Chelsea együttese, a londoniak immáron zsinórban három egymást követő mérkőzésen sem tudtak nyerni a Premier League-ben. Ráadásul a fővárosiak ezen periódusban mindössze egy találatot lőttek, avagy tényleg komoly bajok vannak a bajnokcsapat háza táján. Látható tehát, hogy a londoni gárda szenved a bajnokságban, 16 fordulót követően csak a 16. helyen tanyázik, s mindössze egy ponttal előzi meg a már kieső helyen lévő, 18. pozícióban álló Norwich együttesét.

Sokan José Mourinho személyében látták a hibát, mivel a közvélemény szerint a portugál mester idén egyszerűen nem tudta motiválni focistáit, kiteregette az öltözői szennyest, összerúgta a port a kulcsjátékosaival, mindezeknek pedig egyértelműen a csapat itta meg a levét. Egészen csütörtökig, amíg ki nem rúgták a mestert, emiatt lehet, hogy végre megindul előre a Chelsea, de könnyen elsülhet a visszájára is a történet és újabb negatív meglepetést okozhat a gárda.

[1988871] 2015-12-19 16:00:00 Chelsea - Sunderlandx

A Fekete Macskáknál Sam Allardyce érkezése felkavarta az állóvizet, a csapat vele egyre jobban teljesít, hiszen legutóbbi öt meccséből kettőt is meg tudott nyerni a Sunderland, avagy összességében jobb formában vannak a vendégek, mint a hazaiak.

Természetesen van még mit csiszolni a piros-fehérek játékán, de látszik, hogy Big Sam által képviselt játékfilozófiát szép lassan a vendégek is megtanulják. Ennek is köszönhetőn el kezdtek nyeregetni Jermain Defoe-ék, s amennyiben szombaton is győzni tudnának, úgy nagy eséllyel elmozdulnának a kieső helyről, de az biztos, hogy hétvégi riválisukat, vagyis a Chelsea-t, pontszámban beérnék.

Noha a Kékek gyakorlatilag már minden játékosukra számíthatnak szombaton, azonban az edzőváltás miatt elég sok a kérdőjel. A londoni csapatnak egyébként is egyre több a veszítenivalója, a hazai játékosok emiatt egyre görcsösebbek, avagy mindent egybevetve simán benne van a meccsben a meglepetés. Azonban a legnagyobb érték a Sunderland +2-es, európai hendikepes fogadásban van, hiszen így még a Fekete Macskák egygólos veresége esetén is nyertes a tipp, ami azért benne van a pakliban.

Európai hendikepes fogadás a mérkőzésre - a     szorzói
Chelsea -2 Döntetlen (Chelsea -2) Sunderland +2
3.05 3.65 1.80
[1988871] 2015-12-19 16:00:00 Chelsea - Sunderlandx;
megosztom