Chelsea

Kémek vannak Mourinho csapatában?

A portugál mester jövője még nem dőlt el, de a klubnál már állítólag az utódját is megtalálták.

Továbbra is terítéken van José Mourinho, a Chelsea vezetőedzőjének leváltása. Hogy végül túléli-e a portugál mester a gyenge formát, arra néhány napon belül választ kapunk, mindenesetre a híresztelések szerint a klub már fel is vette a kapcsolatot több trénerrel is. Eközben Mou ismételten játékosaiba rúgott bele egyet.

"A Chelsea egy hatalmas klub, a foci pedig több, mint egy munka, a foci egy igazi szenvedély. Minden percét így kellene megélni a pályán. Gondoljunk csak arra, hogy hány millió ember szeretne profi labdarúgó lenni, de nem adatik meg nekik ez a lehetőség. Egy percét sem szabad elvesztegetni egy ilyen karriernek, minden percben a maximumot kell nyújtani. Igen, frusztrált vagyok és csalódott, mert úgy érzem, egyesek nem így éreznek a pályán, másokat viszont nagyon sajnálok, mert rajtuk látszik, hogy mindent beleadnak és képesek meghalni a pályán" - nyilatkozta Mourinho.

A mester korábban úgy fogalmazott, játékosai elárulták őt. Most az is kiderült, hogy mire gondolhatott Mou, amikor ezeket a szavakat használta. Állítólag ugyanis a Chelsea keretéből valaki információkat szivárogtatott ki a kezdőcsapatról a Portónak a múlt heti Bajnokok Ligája-találkozó kapcsán.

Angol médiumok értesülései szerint csütörtökön a Chelsea megkezdte Mourinho utódjának keresését, állítólag Pep Guardiolától kértek egy fizetési igényt, de tervbe van vége Diego Simeone és Guus Hiddink szerződtetése is. A legvalószínűbb forgatókönyv jelenleg az, hogy Hiddink nyárig átveszi a csapatot, utána jön Guardiola.

A londoni Kékek hétvégén a Sunderlandet fogadják hazai pályán.

[1988871] 2015-12-19 16:00:00 Chelsea - Sunderlandx;
184314