Sportfogadás

Ezzel a szelvénnyel szállunk harcba hétközben

  • hatharom.com

Hétközi kombival jelentkezünk, a szelvényünkön ezúttal is focimeccsek vannak főszerepben.

A hatharom.com tippmesterei és szerkesztői összeállították hétközi szelvényüket, amivel bőven lehet kaszálni. Ne is ragozzuk tovább a szót, lássuk a tippeket:

Juventus-Torino
Tipp: Juventus
Odds:
1.60 @ Tippmixpro

Óriási rangadót rendeznek az Olasz Kupa nyolcaddöntőjében, hiszen a címvédő Juventus látja vendégül városi riválisát, a Torinót. Mivel a továbbjutás egy mérkőzésen dől el, így kőkemény csata várható, amelyből szerintünk a Zebrák jönnek ki győztesen. A fekete-fehérek jóval jobb formában vannak - zsinórban hat bajnokit nyertek -, hazai pályán játszhatnak, erősebb játékoskerettel rendelkeznek, nem mellesleg október utolsó napján 2-1-re győzték le ugyanezen leosztásba a bordómezeseket. Vagyis véleményünk szerint Massimilano Allegriék örülhetnek a lefújást követően.

[2143842] 2015-12-16 20:45:00 Juventus - Torinox;

Nürnberg-Hertha
Tipp: Herthat jut tovább
Odds: 
1.70 @ Tippmixpro

A Nürnberg a Bundesliga II., míg a Hertha a Bundesliga I. harmadik helyét foglalja el, vagyis kereken egy osztály választja a feleket egymástól. Azonban nem lesz egyszerű a feladata a berlinieknek, hiszen a nürnbergiek bombaformában vannak, ráadásul a játékoskeretük első osztályúnak felel meg. Ugyanakkor a fővárosiak teljesítményére sem lehet mostanság panasz, hiszen hétvégén például a Darmstadt otthonában nyertek 4-0-ra (!), de egyébként is az utóbbi öt meccsükből négyet simán lehoztak az élvonalban. Dárdai Pál kiemelte, hogy számára - a biztos bennmaradás mellett - a Német Kupa a legfontosabb az idei szezonban, ahol szeretne döntőt játszani. Nos, ez főként sorsolás függő, de erre csak akkor van esélye a kék-fehéreknek, ha sikerrel veszik a nyolcaddöntőt, vagyis legyűrik a Nürnberget. Úgy véljük, hogy ez összejön a HBSC-nek, és találkozunk Dárdai Pál csapatával a negyeddöntők sorsolásakor.

[2134259] 2015-12-16 19:00:00 Nürnberg - Hertha Berlinx;

Deportivo-Llagostera
Tipp: Deportivo
Odds: 
1.40 @ Tippmixpro

Az első meccset 2-1-re nyerte idegenben a La Coruna, így a visszavágó egyáltalán nem lefutott. Nem hisszük azonban, hog a Depor kockáztatni akarja majd a továbbjutását, főleg mivel hétvégén nyerhető bajnoki áll előttük, így most is pályára küldhetik legjobbjaikat. A formájukra nem lehet panasz, utolsó öt meccsükből hármat megnyertek, a maradék két iksz pedig a Sevilla ellen volt és a Barcelona pályáján. A Llagostera a Segunda Divisionban kiesőhelyen áll, utolsó három meccsüket elbukták, idegenben pedig egészen pocsékul szerepelnek, 1 pontjuk van, az is a gyenge Girona ellen. Úgy véljük, a Depor 3-4 góllal üti majd ki a Llagosterát és jut a következő körbe.

[2127200] 2015-12-15 20:00:00 Deportivo La Coruna - Llagosterax;
A hatharom.com hétközi szelvénye - a     szorzói alapján
Dátum Esemény Tipp Odds
Szerda, 20:45 INFO Juventus-Torino Juventus 1.60 @ TippmixPro
Szerda, 19:00 INFO Nürnberg-Hertha Hertha jut tovább 1.70 @ TippmixPro
Kedd, 20:00 INFO Deportivo-Llagostera Deportivo 1.40 @ TippmixPro
Nyereményszorzó: 3,81