Tipp

Varin Vereen ellen!

  • varin

Ezúttal a New York Giants futójára, Shane Vereenre ajánlok speciális fogadást.

Druszám, Shane Vereen ellen fogadok ezúttal, nem gondolnám ugyanis, hogy elérheti a 47 yardot a mostanság keveset használt futó. Alapvetően nem szeretek undert fogadni player specre, mert egy kemény futás vagy elkapás, és máris elbukott, de most lecsapok Vereenre.

A futóként is elkapóként is használt játékos teljesítménye visszaesett, futóként kevesebbet cipeli a labdát és elkapóként sem keresik annyit, mint korábban. Az elmúlt három héten például összesen volt 10 labdacipelése és Eli Manning is csak 12-szer vette célba, ezekből a próbálkozásokból meccsenként átlagban 27 yard jött össze, ami 47 yardig rontotta le a szezonátlagát. Vereennek egy nagyon jó meccse volt a szezonban, akkor a San Francisco pocsék védelme ellen 110 yardig jutott, de ez is régen, október elején volt. Idén lejátszott 12 meccséből 7-szer hozta az undert, 5-ször az overt, de a forma egyértelműen abba az irányba mutat, hogy most sem lesz túl sok szerepe a Miami ellen.

Az elmúlt hetekben a Dolphins védelme több olyan játékossal is találkozott, aki stílusában hasonló, mint Vereen, de sem Darren Sproles, sem Ryan Matthews, sem Bilal Powell, sem Robert Turbin nem érte el a 47 yardot. A határ jó, az odds jó, reméljük, Vereen ma sem lesz jó!

hatharom.com-tipp: Shane Vereen összesített rush és fogadó yardjai 46.5 alatt
Odds: 1.83
Eddig éri meg: 1.72
Tét: 5/10