Sportfogadás

Három meccs, három over, négyszeres pénz!

  • hatharom.com

Íme tippmestereink és szerkesztőink legjobb tippjei az NFL tizennegyedik játékhetére.

Szeptember elején elkezdődött a rövidke, ám annál tartalmasabb NFL-szezon. Tippmestereink a Logibet-en folyamatosan publikálják legjobbnak vélt tippjeiket, de szeptember utolsó hetétől kezdve már a hatharom.com oldalán is összeállítják kombijukat.

Tampa Bay Buccaneers-New Orleans Saints
Tipp: 47,5 pont felett
Odds:
1.60 @ Tippmixpro

A Tampa Winston vezetésével szinte meccsről-meccsre fejlődik a szezon során támadásban, ami nagyon rosszat sejtet a Saints hívei számára, ugyanis a „Szentek” védelme a liga legrosszabbja. Ők engedik a ligában a legtöbb yardot, a legtöbb pontot (átlagban 31,7-et meccsenként), a legtöbb futott yardot és passzolt yardok tekintetében is csak egy csapat enged náluk többet. Egyszóval a védelmük botrány. Winstonnak mostanra minden célpontja a rendelkezésére áll, és a saját játéka is egyre jobban néz ki, így nagyon jó meccset várok tőlük. A New Orleans egyetlen szerencséje, hogy az irányítójukat még mindig Drew Brees-nek hívják, akinek köszönhetően az offense még működik, és úgyahogy meccsben tudnak lenni. A „Bucs” védelmének pedig a leggyengébb pontja a secondary és engedett pontok tekintetében ők sem teljesítenek épp a legjobban, szóval véleményem szerint a Saints offense-nek is lesz keresnivalója a ma este. Összességében igazi pontzuhatagra számítok, ahol a szükséges 48 pont lazán összejöhet.

Cincinnati Bengals-Pittsburgh Steelers
Tipp: 46,5 pont felett
Odds:
1.55 @ Tippmixpro

A motivációval egyik oldalon sem lesz probléma, ugyanis egyrészről csoportrangadó, másrészről pedig mindkét csapat a rájátszásért harcol. A Cincinnati van a jobb helyzetben, 10-2-vel az AFC legjobb csapata, ugyanakkor, ha elveszíti ezt a meccset, akkor még az első helyük sem biztos, éppen a 7-5-tel álló Pittsburgh miatt. Két bombaformában lévő offense találkozik, így nem meglepő, hogy az over felé hajlunk. A vendégek az elmúlt három fordulóban 30, 30 illetve 45 pontot tettek fel a táblára, Ben Roethlisberger szórja a 350 yard feletti meccseket, az Antonio Brown - Martavis Bryant - Markus Wheaton elkapó-trió pedig megállíthatatlannak tűnik. Nagyjából a szezon előtt is ezt lehetett várni tőlük, de többek között Big Ben sérülése miatt nem mindig tudták ezt a szintet hozni. A Cincinnati védelme engedi a legkevesebb pontot, de láthattuk az Arizona ellen, ha egy sokoldalú, minőségi támadóegységgel találják szembe magukat, akkor azért sebezhetőek. Ez fordítva is igaz, ráadásul az acélvárosiak éppen a passzok levédekezésében nem túl fényes. A liga legjobb irányítómutatójával rendelkező Andy Dalton ezt könnyedén kihasználhatja. Hatalmas légiháborúra számíthatunk, tele sztárokkal mindkét offense, meglepő lenne, ha itt nem egy óriási adok-kapok alakulna ki.

Cleveland Browns-San Francisco 49ers
Tipp: 37,5 pont felett
Odds:  
1.60 @ Tippmixpro

Európai fociban azt mondanák, hogy "kiesési rangadó", amerikai fociban ilyenkor maximum a draftpozíció számít a Browns és a 49ers között. Azt viszont nem gondolnám, hogy bármelyik csapat nem venné komolyan ezt a mérkőzést, hiszen Manziel és Gabbert is azzal a céllal játszhat, hogy a ligában maradjon. Ugyanez igaz a csapatok több másik tagjára, ezért én egy minden mindegy hangulató mérkőzést várok, hasonlóan mint a múlt heti Tennessee - Jacksonville mérkőzésen. Úgy gondolom, simán 37,5 pont fölé fognak menni a csapatok, ha nem is feltétlenül a megállíthatatlan támadósorok miatt, az biztos, hogy lesz elég hiba a mérkőzésen, amit nem fognak tudni kihasználatlanul hagyni.

A hatharom.com vasárnapi NFL-szelvénye -     a szorzói alapján
Dátum Meccs Tipp Odds
Vasárnap, 19:00 Tampa Bay Buccaneers-New Orleans Saints 47,5 pont felett 1.60 @ TippmixPro
Vasárnap, 19:00 Cincinnati Bengals-Pittsburgh Steelers 46,5 pont felett 1.55 @ TippmixPro
Vasárnap, 19:00 Cleveland Browns-San Francisco 49ers 37,5 pont felett 1.60 @ TippmixPro
Nyereményszorzó: 3,97
További NFL-tippekért látogass el a LOGIBET.COM-ra!