Premier League

Sima siker előtt az Arsenal

  • hatharom.com

Az Ágyúsok ezúttal a sereghajtó Aston Villa otthonába látogatnak az angol bajnokságban.

Az Olimpiakosz után az Aston Villa sem jelenthet gondot az Arsenalnak.

Papíron új szelek fújnak az Aston Villa csapatánál, hiszen pár héttel ezelőtt edzőváltást eszközöltek Birminghamben, azonban a bordó-kékek teljesítménye egyáltalán nem javult. Remi Garde irányításával lejátszott négy találkozón mindössze két pontot gyűjtöttek a hazaiak, két meccsen még csak gólt sem kaptak, ugyanakkor nyolcat kaptak.

Vasárnap sem vár könnyed feladat a birminghamiekre, hiszen a Villa Parkban csak kétszer szereztek pontot az idei Premier League kiírásban, a maradék öt meccsükön vereséget szenvedtek, ráadásul az Arsenaltól az utóbbi években rendre kikaptak. Szegény csapatot pedig még az ág is húzza, mivel a francia tréner nem számíthat Jordan Amavi, Gary Gardner, José Ángel Crespo és Micah Richards szolgálataira vasárnap, avagy nagyon úgy néz ki, hogy az Ágyúsok ismét magukkal viszik a három pontot.

[1988860] 2015-12-13 14:30:00 Aston Villa - Arsenalx

Merthogy, a fővárosiak jó formának örvednek, a múlt héten megelőzték a Manchester Cityt a Premier League-ben sikerüknek köszönhetően, míg hétközben óriási tettet hajtottak végre a Bajnokok Ligájában, mivel magabiztosan kellett nyerniük az Olimpiakosz otthonában, amit teljesítettek is Arséne Wengerék, hiszen 3-0-ra (!) győztek Görögországban.

Pedig nem egyszerű a londoniak helyzete manapság, hiszen olyan kulcsjátékosokra nem számíthatnak a piros-fehérek, mint Tomas Rosicky, Danny Welbeck, Francis Coquelin, Alexis Sánchez, Santi Cazorla vagy Jack Wilshere. Ám amíg a Mesut Özil-Olivier Giroud páros így játszik, addig még ezen futballisták hiányában sem lehet gondja Wengeréknek.

Látható, hogy perpillanat ég és föld a felek közt a különbség, hiszen amíg a hazaiak nagyon mélyen vannak, addig a vendégek majd kicsattannak az önbizalomtól és roppant sikeresek. Egyébként is az Arsenal házon kívül az egyik legjobb az idei Premier League-ben, avagy szerintünk az Ágyúsok simán behúzzák vasárnapi mérkőzésüket, amivel át is vehetik a vezetést a bajnokságban.

Háromesélyes fogadás a mérkőzésre - a     szorzói
Aston Villa Döntetlen Arsenal
5.80 3.80 1.55
[1988860] 2015-12-13 14:30:00 Aston Villa - Arsenalx;