Premier League

Újabb gála előtt a City

  • hatharom.com

A Manchester City gárdája ezúttal a Swansea együttesét ütheti ki a Premier League szombati játéknapján.

Sterlingék ezúttal a Swansea-t üthetik ki.

A Manchester City együttese szerdán a Mönchengladbach ellen aratott fölényes sikerével végre valahára első ízben megnyerte Bajnokok Ligája csoportját. A csapatra így vélhetően nem egy giga klub vár a nyolcaddöntőben, avagy könnyedén bemasírozhatnak a legjobb nyolc közé. E végett a játékosok önbizalma a fellegekben van, avagy nem lenne meglepő, ha egy újabb fölényes győzelmet aratnának Manuel Pellegriniék szombaton.

Már csak azért sem, mert a Swansea együttese borzasztó formában van, legutóbbi öt bajnokiján nem tudott győzni, sőt, mindössze egyetlen egy (!) pontot tudott csak összekaparni. Mindezek után nem meglepő, hogy a walesi csapat vezetősége menesztette Gary Monk vezetőedzőt, akinek irányítása alatt a fekete-fehéreknek a bajnokságban mindössze három találkozót sikerült megnyerniük a lejátszott 15 közül.

[1988865] 2015-12-12 16:00:00 Manchester City - Swanseax

Óriás gödörben vannak tehát a vendégek, amit a manchesteriek könnyedén kihasználhatnak. Noha a legutóbbi játéknapon 2-0-ra kikaptak Manuel Pellegriniék a Stoke otthonában, a Mönchengladbach elleni siker hatalmas lökést adhat az Égszínkékeknek. A sérültek száma is egyre kevesebb a hazaiaknál, a kulcsemberek közül immáron mindössze Vincent Kompany és Sergio Agüero nem áll a chilei szakember rendelkezésére szombaton.

Mindezek után számunkra teljesen egyértelmű, hogy mely csapat a mérkőzés esélyese, ráadásul az is a City malmára hajtja a vizet, hogy az Etihadban eddigi négy lejátszott Premier League találkozón rendre a hazaiak nyertek. Ez szerintünk ezúttal is összejön, sőt, a felek közti formakülönbség miatt úgy véljük, hogy legalább két gól lesz a csapatok között.

Európai hendikepes fogadás a mérkőzésre - a     szorzói
Manchester City -1 Döntetlen (Manchester City -1) Swansea +1
1.70 3.75 3.20
[1988865] 2015-12-12 16:00:00 Manchester City - Swanseax;