Bundesliga

A Farkasok Stieberéken is átrohanhatnak

  • hatharom.com

A Manchester United után a Hamburgot játszi könnyedséggel győzheti le a Wolfsburg.

A Wolfsburg Stieberéken is átroboghat.

Parádés győzelmet aratott a Wolfsburg kedden, hiszen a Farkasok 3-2-re győzték le hazai pályán a Manchester United együttesét, aminek köszönhetően a zöld-fehérek kiejtették az angolokat, nem mellesleg megnyerték csoportjukat. A játékosok önbizalma perpillanat tehát az egekben, avagy nem lenne meglepő, ha Dieter Hecking fiai Stieber Zoltánékon is átrohannának.

Merthogy a hamburgiak a válogatott szünetet követően ugyan 3-1-re legyőzték a Dortmundot és a Brement, a legutóbbi játéknapon viszont hatalmas meglepetésre ugyanilyen arányban kaptak ki a Mainz gárdájától. A kikötővárosiak tehát gödörbe kerültek, de amúgy sem megy nekik a Farkasok ellen, ráadásul Bruno Labbadiát az ág is húzza, hiszen vélhetően ismételten nem számíthat fél csapatára, mivel jelenleg Albin Ekdal, Dennis Diekmeier, Gojko Kacar, Pierre-Michel Lasogga, Aaron Hunt, Emir Spahic és René Adler is sérüléssel bajlódik.

[2002231] 2015-12-12 15:30:00 Wolfsburg - Hamburgx

Alaposan fel van tehát adva a lecke a kék-fehéreknek, főleg, hogy a Vfl túltette magát a Dortmund elleni sokkon és a padlóról felkelve ütötte ki a United gárdáját, avagy jó formába lendültek Julian Draxlerék. Ráadásul a Farkasoknál a korábbi sérüléshullámnak már nyoma sincs, Hecking mester a hétvégén minden kulcsjátékosára számíthat, vagyis a legerősebb wolfsburgi kezdőcsapat futhat ki a Volkswagen Aréna gyepére. Apropó Volkswagen Aréna, a zöld-fehéreknek idén nagyon megy otthoni környezetükben, mivel a Bundesligában az egyik legjobb mutatóval rendelkeznek hazai pályán, míg a Bajnokok Ligájában például valamennyi németországi meccsüket megnyerték Bas Dosték.

Mindezek után úgy véljük, hogy a lényegesen erősebb, jobb passzban lévő, sérülésektől mentes, hazai pályán játszó Wolfsburg minden nehézség nélkül legyőzi szombaton a Hamburg együttesét.

Háromesélyes fogadás a mérkőzésre - a     szorzói
Wolfsburg Döntetlen Hamburg
1.58 4.00 5.05
[2002231] 2015-12-12 15:30:00 Wolfsburg - Hamburgx;