EURO 2016

Simán meg tudjuk verni Angliát is - Bale

A walesi válogatott klasszis szerint nagyon jó tornájuk lesz és komolyan kell velük számolni.

Közeledik az Eb-sorsolás időpontja, a legtöbben már megfogalmazták vágyaikat és álmaikat a húzásra vonatkozóan. Sokan a torna egyik titkos, méltatlanul elfeledett esélyese között emlegetik Wales válogatottját, amely igen meggyőző teljesítménnyel kvalifikálta magát a döntőbe. Mint azt a legnagyobb sztár, Gareth Bale elmondta, most már bármi előfordulhat, szeretnék megismételni a dánok 1992-es vagy a görögök 2004-es csodáját.

Melyik válogatott nyeri az Európa-bajnokságot?
TippmixPro
Németország 4.05
Franciaország 4.30
Spanyolország 6.50
Belgium 10.25
Anglia 11.50
...  
Wales 60.00
...  
Magyarország 210.00

"Ha Angliát kapjuk a sorsoláson, örülni fogunk. Miért ne tennénk, hiszen úgy gondoljuk, megverhetjük őket is, a nyomás pedig nem rajtunk lenne. De teljesen mindegy, milyen csapatokat kapunk, a maximumot fogjuk nyújtani. Kijutottunk a tornára, nincs már egyáltalán teher rajtunk. Csak kifutunk a pályára, élvezzük, hogy ott lehetünk és megpróbáljuk büszkévé tenni az országot."

Jelenleg Wales végső győzelmére 60-szoros szorzóval lehet fogadni a    -n, ami eltörpül a görögök 2004-es, 151-szeres szorzójú győzelme mellett, de példának kiváló lehet a hellének sikere Bale-ék számára is: "Ugyanazzal a mentalitással és lelkesedéssel fogunk harcolni, mint a selejtezőkben. Szeretnénk minden meccset megnyerni, nem gondolunk arra, hogy meddig is juthatunk. De miért is ne álmodozhatnánk, ahogyan tették anno a görögök vagy a dánok?".

A szombat esti sorsolást Wales a 4. kalapból várja, így akár a 3. kalapos magyar válogatottal is találkozhatnak Bale-ék.

Az Európa-bajnokság sorsolását a hatharom.com ÉLŐBEN közvetíti szombat este 17 óra 30 perctől.