Barcelona

Vigyázó szemeinket Luis Suárezre vessük!

Hétvégére könnyedén egyedül maradhat az MSN-trióból az uruguayi klasszis.

Szombat délután a Deportivo La Corunával játszik hazai pályán a Barcelona együttese. Úgy tűnik azonban, hogy sem Neymar, sem pedig Messi nem játszhat majd a galíciai csapat ellen, így vélhetően Luis Suárez léphet elő gólfelelősnek. Tűkön ülve várjuk az oddsokat arra, hogy az uruguayi vámpír betalál.

Az egyik bukmékernél ugyan már lehet fogadni, itt egy Suárez-gólt 1.33-ért mérnek, de reménykedünk benne, hogy kapunk ennél jobb ajánlatot is máshol. Az ugyanis biztos, hogy Neymar nem léphet pályára a La Coruna ellen, hiszen ő a Bayer Leverkusen elleni találkozót megelőzően dőlt ki a sorból, míg Lionel Messi a BL-találkozón szenvedett állítólag kisebb sérülést. "Nem akarjuk túlterhelni Leót, hiszen még csak nemrég tért vissza. 90 percet játszott a Roma, a Real Sociedad ellen is" - nyilatkozta korábban Luis Enrique.

Messi tehát aligha fog kezdeni a Deportivo ellen, ami nem tűnik egy túlságosan nehéz mérkőzésnek. Suárez pedig amúgy is kitűnő formának örvend, utolsó hét bajnokiján mind betalált, három gólpassz mellett összesen tíz gólt szerzett. Várjuk tehát a bukik oddsát egy Suárez-gólra, de akár két-három gólt is könnyedén vághat a kék-fehér csapatnak az uruguayi.

[2030226] 2015-12-12 16:00:00 Barcelona - Deportivo La Corunax;
9671#00