Tipp

Szeretjük a Pintyeket, reptetünk egy újabbat

Micheal Floyd, az Arizona Cardinals elkapója bőven száz yard fölé juthat a gyengélkedő Minny defense ellen.

Az előző játékhéten David Johnson, az Arizona Cardinals futóját favorizáltuk, most pedig egy elkapót, Michael Floydot segítenénk hozzá néhány yardhoz. A 26 éves receiver remek formában van, a csapatának is remekül megy, így joggal bízunk benne, hogy megugorja az 55.5 yardos határt.

Az elmúlt hetekben egy kisebb bokasérülés bosszantotta Floydot, emiatt a San Francisco ellen nem is volt olyan sokat a pályán. Ám ezt a kisebb sérülést úgy tűnik, kiheverte, hiszen ma is játszani fog a Vikings ellen. Jó teljesítménye okán érezhetően több labdát ad neki Palmer, hiszen ha nem számoljuk azt a Bizonyos Frisco ellen meccset, akkor az utolsó öt találkozóján átlagban 8 passzal kínálta meg Palmer, melyből kétszer el is kapott hetet. Jó formájára szintén jellemző, hogy a Cleveland ellen 106, a Seattle ellen 113, a St. Louis ellen pedig 104 yardot kalapozott össze, ráadásul ezek idegenbeli meccsek voltak, ahol Palmer kevésbé aktív.

A rutinos QB hazai pályán átlagban hazai pályán 300 yard felett passzolt meccsenként, míg idegenben ez "csak" 265. Ráadásul az ellenfél is adott a jó teljesítményhez. A hetedik hét óta a Minnesota védelme nem az igazi, nagyon sok hosszú passz sikeres ellenük, ez pedig egyértelműen a Cardinals egyik legnagyobb fegyvere.

Alapvetően nem várok tükörsima meccset, így nem lesz oka végig csak futni a Pintyeknek. Egyébiránt Palmer még akkor is 300 yard felett volt hazai pályán, amikor 40-nel ütötték a Friscót. Ha minden jól megy, jó meccse lesz a Cards elkapóinak, ebből pedig Floyd is kiveszi majd a részét szerintem.

hatharom.com-tipp: Michael Floyd elkapott yardjai 55.5 felett
Odds: 1.90
Eddig éri meg: 1.80
Tét: 5/10