EL

Kloppék összehozhatják a tutit Vanczákékkal

  • hatharom.com

Gyakorlatilag borítékolható, hogy milyen eredménnyel zárul a Sion-Liverpool mérkőzés csütörtökön.

Az iksszel a vendégek elsőként, míg a hazaiak másodikként jutnak tovább.

A Liverpool már továbbjutott az Európa Liga B-csoportjából, azonban ahhoz, hogy azt meg is nyerje, nem szabad kikapnia csütörtökön Sionban. A svájciak perpillanat a második helyen állnak, ugyanakkor egy pontra még mindenképp szükségük van, ha nem akarják a Bordeaux-Kazany mérkőzésre bízni a szerencséjüket, és természetesen ott akarnak lenni a legjobb 32 között a második számú európai kupasorozatban. Avagy egyáltalán nem lenne meglepő, ha a felek végül döntetlenre végeznének, és kéz a kézben jutnának tovább.

Erre pedig mutatkozik esély, hiszen a vendégek megtorpantak, hétvégén hatalmas meglepetésre kikaptak a Newcastle otthonában. Arról nem is beszélve, hogy a liverpooliaknál továbbra is rengeteg a sérült, hiszen Jon Flanagan, Danny Ings, Joseph Gomez, Mamadou Sakho, Daniel Sturridge, Jordan Ibe és Philippe Coutinho is kihagyja a mérkőzést, ráadásul a hírek szerint Jürgen Klopp több olyan játékosának is lehetőséget ad, aki a szezon eddigi részében kevesebbet játszott. Ám lehet, hogy végül egy roppant tartalékos csapattal futnak ki az angolok csütörtökön, hiszen Angliában most indul be a nagyüzem, avagy a kulcsjátékosokra bőven ráfér a pihenő az év végi hajtás előtt.

[2089372] 2015-12-10 19:00:00 Sion - Liverpoolx

Ami a hazaiakat illeti, a Sion együttese jól kezdte az Európa Liga csoportját, hiszen sokáig az első helyen állt a B jelű kvartettben, azonban a Kazanyban elszenvedett vereségének köszönhetően még a csapat továbbjutása is kérdésessé vált a második számú európai kupasorozatban.

A svájciak egyébiránt nincsenek túl jó passzban, legutóbbi négy meccsükön nem tudtak nyerni, utolsó három találkozójukat pedig zsinórban elbukták. Mindez a páratlan sérüléshullámnak köszönhető, hiszen a piros-fehéreknél több kulcsember dőlt ki mostanság. Csütörtökön például öt alapemberére nem számíthat Didier Tholot mester, hiszen Moussa Konate, Martin Zeman, Vero Salatic és Gregory Karlen sérülés, míg Birama Ndoye eltiltás miatt nem áll a gárda rendelkezésére.

Úgy véljük, hogy minden bizonnyal egyik csapat sem kockáztat majd csütörtökön, főleg úgy, hogy mindkét alakulatnak voltaképp a saját kezében van a sorsa. Véleményünk szerint a felek csak annyit adnak ki magukból, hogy egy békés döntetlen összehozzanak, ami mindkét gárdának megfelelő eredmény lenne, avagy megéri egy kis aprót pattintani az ikszre háromszoros oddson.

Háromesélyes fogadás a mérkőzésre - a     szorzói
Sion Döntetlen Liverpool
3.45 3.00 2.18
[2089372] 2015-12-10 19:00:00 Sion - Liverpoolx;