AS Roma

Leszarjuk, hogy kifütyülnek minket - Pallotta

A Farkasok elnöke igen keményen válaszolt a BATE Boriszov elleni BL-mérkőzés utáni kritikus hangokra.

Kiábrándító formában van az olasz AS Roma együttese, ahol annak ellenére is durván megkapták a magukét a játékosok, hogy szerda este kiharcolták a legjobb 16 közé jutást a Bajnokok Ligájában. A Farkasok azonban egészen botrányosan játszottak a fehérorosz BATE Boriszov ellen, így továbbjutásuk kizárólag annak köszönhető, hogy a Leverkusen a sok nagy helyzetéből egyet sem értékesített a Barcelona ellen az utolsó percekben. A klub elnöke, James Pallotta igen kemény kritikát fogalmazott meg a szurkolókkal és a sajtóval szemben.

Roma#ita-roma#5

"Jó lenne, ha legalább néha békén hagynák ezek a srácokat, remek gyerekek, nem ezt érdemlik. Sok tehetséges futballistánk van és baromi fárasztó, hogy már napi rendszerességgel cseszegetik őket a szurkolók és az újságírók is. Frusztráló, hogy már egy kapusnak hazapasszolt labdánál vagy egy elrontott átadásnál is jönnek a kritikus hangok és minden arról szól, mennyire gyengén játszottunk már megint. Ideje lenne felnőni és tisztelettel lenni mások iránt, ahogyan meg is érdemlik. Ezek a srácok bejutottak a legjobb 16 közé, keményen dolgoznak és leszarják a sok kritikus hangot, ahogyan mi is, de mégis jó lenne, ha leállnátok ezzel" - mondta igen erőteljes hangvétellel Pallotta.

A Roma november 8-a óta nem tudott tétmeccset nyerni, a bajnokságban három meccsen két pont jött össze, a Bajnokok Ligájában pedig előbb a Barcelona intézte el csúnyán Rudi Garcia fiait, majd következett az említett égés a BATE ellen. A Farkasoknak sürgősen össze kell kapniuk magukat, hiszen a bajnokságban már öt pont a lemaradásuk az Inter mögött, ráadásul hétvégén a Nápolyhoz látogatnak.

TippmixPro
Napoli Döntetlen Roma
1.60 3.70 5.40
[2060570] 2015-12-13 18:00:00 SSC Napoli - Romax;
2015-12-12;55
2015-12-13;55
2015-12-14;55
186871