Logibet

Fantasztikus karácsonyi ajánlat

Címkék:

A Logibet.com-on a legjobb hazai és nemzetközi tippmesterek ajánlatai közül válogathattok, ráadásul az ünnepek előtt és alatt most extra kedvezménnyel juthattok hozzá a legjobb tippekhez.

Mint azt már valószínűleg tudjátok, a Logibet-en 5 különböző kreditcsomagot vásárolhattok, így mindenki kiválaszthatja a kedvére való ajánlatot. A csomagok növekvő sorrendben egyre több bónusz kreditet tartalmaznak, ezzel segítve a nagyobb csomagokat vásárlókat.

A karácsony azonban minket is adakozó kedvünkben talál, így különleges akcióval készültünk az ünnepi időszakra. A €100 értékű kreditcsomag megvásárlása esetén ugyanis az eddigi 1000+100 kredit helyett 1000+500 kredithez juthatsz, ezzel extrém módon megnövelve a csomag értékét. Mindez azt jelenti, hogy Junior tippjeink (10 kredit) átlagosan 210 forintba kerülnek, ez pedig piacvezető ajánlatnak minősül. Fontos megjegyezni, hogy a csomagot az akciós időszakon belül többször is megveheted, akár hosszú időre előre bevásárolhatsz, így biztosan nem maradsz le a legjobb ajánlatokról.

És hogy miért éri meg lecsapni a lehetőségre? Több juniorunk hetek óta remek formában van, melyről a novemberi összesítő cikkben már beszámoltunk. A Logibet legjobb formában lévő tippmestereiről a főoldalon tudhatsz meg többet.

Akciónk december 31. 23:59-ig tart, ne maradj le róla!