BL

Töménytelen mennyiségű hiányzó az utolsó játéknapon

Ahogy mindig, ezúttal is az Arsenal sérültlistája a leghosszabb. Alexis Sánchez lesz a legfontosabb hiányzója Wengernek.

   
  1 x 2
Roma-BATE 1.30 5.20 8.50
Leverkusen-Barcelona 3.60 3.65 1.90
Olimpiakosz-Arsenal 3.35 3.40 2.05
Dinamo Zágráb-Bayern München 9.75 5.60 1.25
Chelsea-Porto 2.00 3.25 3.65
Dinamo Kijev-Maccabi Tel-Aviv 1.17 6.20 15.50
Gent-Zenit 2.30 3.25 2.95
Valencia-Lyon 1.42 4.40 6.65

Nyernie kell a Romának a BATE Boriszov ellen, ha nem akar azon cidrizni, hogy vajon a Leverkusen mit játszik a Barcelona ellen. Az olaszok ugyan nincsenek kirobbanó formában, ráadásul több támadót is nélkülöznie kell Rudi Garciának. A Roma ezúttal is Totti, Strootman és Toroszidisz nélkül áll fel, de Salah és Gervinho játéka is erősen kérdéses. A BATE Boriszovnál mindenki bevethető.

Nem csak a Romának, a Leverkusennek is három pontra kell játszania, a csoportgyőztes Barcelona viszont akár már tartalékolhatna is. A németeknél Lars Bender mellett Charles Aranguiz és Tin Jedvaj nem léphet pályára, míg a katalán csapatban Dani Alves eltiltott, Douglas, Neymar, Iniesta és Rafinha sérült, Sergi és Mathieu pedig szintén nem 100%-os még. Luis Enrique így ismételten tartalékokhoz nyúl, elutazott a kerettel Sergi Samper, Gerard Gumbau, Joan Cámara és Wilfrid Kaptoum is.

188477

Az Arsenalon is csak a győzelem segíthet Pireuszban, ám ahogy mindig, Arséne Wengernek ezúttal is a fél csapatát otthon kellett hagynia. Alexis Sánchez, Welbeck, Wilshere, Coquelin, Arteta, Cazorla és Rosicky is televízióból izgulhat társaiért, míg a görögöknél Fuster és Durmaz maradt ki, de Felipe Gardo, Maniatisz és Bouchalakisz játéka sem 100%.

Nem lesz a világon semmi tétje viszont a Dinamo-Bayern találkozónak, ahol a horvátoknál Hodzic, Edime és Schildenfeld, a vendégeknél Badstuber, Douglas, Alaba, Thiago, Robben, Gomez és Bernat nem játszik.

188485

A Dinamo Kijevet három pont választja el a továbbjutástól, ami Vida és Danilo Silva nélkül is sima kell legyen a Ben Haimot és Radonjicot nélkülöző Maccabi Tel Aviv ellen.

A csoport másik találkozója több érdekességet tartogat, hiszen a Chelsea-Porto igazi ki-ki mérkőzés lesz. Mourinho nem számíthat Ramiresre és Falcaóra, de John Terry bokája is rakoncátlankodik, míg a vendégeknél Dani Osvaldo a Pacos elleni bajnokin szedett össze kisebb sérülést.

188493

Gary Neville első megmérettetésén a Valencia a Lyont fogadja. Amennyiben a spanyolok nyernek, marad esélyük a továbbjutásra, ám az angol mesternek akadnak nehézségei. Diego Alves, Mustafi, Negredo, Rodrigo, Feghouli, Orban, André Gomes és Ruben Vezo a hiányzók névsora. A tét nélkül játszó Lyon is tartalékos lesz, Fekir, Valbuena, Fofana, Umiti, Jallet és Rafael nem játszanak, Yanga-Mbiwa pedig kérdéses.

A már biztosan csoportelső Zenit Witsel és Faizulin nélkül utazik Belgiumba. A Gentnél viszont nem játszik Gershon és Matton, de Nielsen, Dejaegere és Milicevic is kérdéses.

188501
2015-12-09;42
ingyen-tippjatek-ot-samsung-galaxy-tabletert