BL

Erre fogadj az Olimpiakosz-Arsenal meccsen!

  • hatharom.com

Az Ágyúsok élete a tét a görögországi találkozón, megmondjuk, hogy miben van a legnagyobb érték a szerdai meccsen.

Giroudéknak gólokat kell lőniük.

Egyetlen nyitott kérdés maradt a Bajnokok Ligája F-csoportjában, az Olimpiakosz vagy az Arsenal jut tovább a Bayern München mellett? A görögöknek szerdán már a döntetlen is elég az üdvösséghez, sőt akár az egygólos vereség is belefér, ha nem kapnak legalább három találatot. Az angoloknak ennek köszönhetően nyerniük kell, vagy minimum két góllal vagy eggyel, de akkor legalább hármat rúgniuk kell ahhoz, hogy a végelszámoláskor megelőzzék a hazaiakat.

Mindezek tisztázása után természetesen a piros-fehéreknek van több "outja", azonban a bukmékereknél mégis az Ágyúsok az esélyesebbek. Mi viszont nem látunk értéket a vendégek győzelmében, hiszen Arséne Wenger együtteséből Jack Wilshere, Danny Welbeck, Tomas Rosicky, Mikel Arteta, David Ospina, Francis Coquelin, Santi Cazorla és Alexis Sánchez is kihagyja a találkozót sérülés miatt. Persze még így is marad potenciál a vendégekben, de mivel a mérkőzés elejétől kezdve támadniuk kell, s a görögök nagyon jól kontráznak, így simán benne van az, hogy végül hoppon maradnak a londoniak.

[2088193] 2015-12-09 20:45:00 Olimpiakosz - Arsenalx

Arról nem is beszélve, ha az első pireuszi ellenakció beakad, onnantól kezdve meg lesz lőve az Arsenal, s végül egy kiadósabb zakóba is belefuthat, hiszen az Olimpiakosz jó formának örvend. A hazaiak a görög ligában mind a 13 (!) meccsüket megnyerték, és a Bajnokok Ligájában sem okoztak csalódást összességében, elvégre az Emirates Stadionban nyerni tudtak, és az utolsó kör előtt továbbjutó helyen állnak, egy roppant erős kvartettben.

Ezen kívül azt sem árt megemlíteni, hogy a görögök mestere, Marco Alexandre Saraiva da Silva mindössze csak Jannisz Maniatiszra, Andreasz Janniotiszra és Felipe Pardóra nem számíthat, avagy gyakorlatilag a komplett csapatát be tudja vetni a portugál vezetőedző, ami nem egy rossz ómen a találkozót megelőzően.

Mindezek után úgy véljük, hogy egyértelműen a gólokban van a legnagyobb érték, hiszen az Ágyúsoknak két gólt minimum lőniük kell, ha el akarják érni céljukat. Már pedig Wengerék nagyon fogadkoznak, hogy megmutatják, hogy képesek továbbjutni. Ehhez pedig a görögöknek is lesz egy-két szava, a kontráikról nem is beszélve, avagy szerintük könnyedén összejöhet legalább három találat, amelyre most kiváló szorzón fogadhatunk, vagyis a mérkőzés góljainak száma 2,5 felett igen komoly értéket tartogat.

Fogadás a mérkőzés góljainak számára - a     szorzói
2,5 alatt 2,5 felett
2.00 1.65
[2088193] 2015-12-09 20:45:00 Olimpiakosz - Arsenalx;