Chelsea

Mourinho nem hagy minket ebben a szarban - Zouma

A francia válogatott védő szerint mindenki a portugál mester mögött áll, vele kilábalhatnak a válságból.

A Chelsea kiábrándító idénye szolgáltatja az egyik legfőbb beszédtémát a futballkedvelő emberek között. José Mourinho csapata a tavalyi bajnoki cím után elképesztő mélységekbe zuhant erre a szezonra és minden egyes újabb kudarc után felmerül annak a lehetősége, hogy eltávolítja Roman Abramovics a csapat éléről. A szurkolók azonban szeretik a portugált és úgy tűnik, egyes játékosok is őt favorizálják a problémák megoldására.

ingyen-tippjatek-ot-samsung-galaxy-tabletert

"Nem fog most lelépni, vagy hogy erőteljesebben fogalmazzak, nem hagy minket ebben a szarban, mert összetartó csapat vagyunk. Nagyon közel áll a játékosokhoz, remek a viszony köztünk. Vissza kell állítani azonban az önbizalmunkat, anélkül ugyanis nem fog sikerülni mérkőzéseket nyerni. Mourinho erre a legalkalmasabb személy, ő itt a főszereplő. A szurkolók mögötte állnak, mi mögötte állunk, szeretjük, ahogy az edzéseket tartja, szeretjük, ahogy bánik velünk" - magasztalt egekig Mourinhót Kurt Zouma.

Hiába a gyenge eredmények, Mourinhót aligha távolítják el a Chelsea éléről. Jelenleg nem is nagyon lehet fogadni a Special One sorsára, az egyik bukméker kizárólag arra kínál szorzókat, hogy a Chelsea után hol fog dolgozni. Ez alapján a londoni klub után egy francia csapat következhet.

Hol fog dolgozni José Mourinho a Chelsea után?
Csapat nélkül 2016. december 31-ig 3.00
PSG 3.00
Monaco 4.50
Inter 5.00
Real Madrid 9.00
Anglia 15.00

Diego Costáék szerda este a Portót fogadják hazai pályán. Amennyiben nem kapnak ki a Stamford Bridge-en, továbbjutnak az egyenes kieséses szakaszba.

[2088205] 2015-12-09 20:45:00 Chelsea - FC Portox;