BL

Ismét a csoportkör jelenti a végállomást a MU számára?

  • hatharom.com

Biztosra csak akkor mehetnek Louis van Gaalék, ha kedden beveszik Wolfsburgot, ám ez nem lesz egyszerű.

Ismét a csoportkör jelenti a végállomást a MU számára?

A Manchester United biztosan csak akkor lesz ott a legjobb 16 között a Bajnokok Ligájában, ha kedden idegenben legyőzi a Wolfsburg együttesét. A csapat utóbbi hetekben mutatott formája, illetve a sérültek mennyiségét és minőségét figyelembe véve, erre viszont roppant kevés esély mutatkozik.

Pedig a csoportkör sorsolását követően mindenki odaadta előre a Vörös Ördögöknek az első helyet a B jelű négyesben, azonban az angoloknak még az utolsó játéknapon is kaparniuk kell, hogy egyáltalán továbbjussanak. Mindez annak köszönhető, hogy több hozható mérkőzést is elbaltáztak Louis van Gaalék, lásd a PSV Eindhoven elleni meccseket vagy a moszkvait.

A gárda egyébként csapnivaló formában van, már ami egy ilyen szintű bagázstól elvárható lenne, hiszen legutóbbi három meccsén egyaránt csak döntetlenre voltak képesek Juan Matáék, ráadásul kétszer még csak gólt sem lőttek. Igaz, ez nem meglepő, hiszen Anthony Martial visszaesett, míg Wayne Rooney sérült, szintúgy, mint Luke Shaw, Antonio Valencia, Phil Jones, Ander Herrera, Marcos Rojo, Morgan Schneiderlin és Patrick McNair. Ezen játékosok hiányában pedig olyanoknak kellene húzni a csapat szekerét, akik nem meghatározó futballisták, és többnyire a kispadon ücsörögnek, avagy alaposan fel van adva a lecke a Unitednek kedden.

[2088240] 2015-12-08 20:45:00 Wolfsburg - Manchester Unitedx

Ám viszonylag szerencséje van a manchesterieknek, hiszen a wolfsburgiak sem örvendnek túl jó formának, ráadásul a szombaton elszenvedett vereségnek köszönhetően lelkileg teljesen padlón vannak a Farkasok. Dieter Hecking fiainak a 90. percben sikerült büntetőből egyenlíteniük a Dortmund ellen hazai pályán, azonban a BVB a ráadásban kicsikarta a győzelmet, amelynek köszönhetően fontos pontokat buktak a zöld-fehérek.

Azonban összességében mégis a németek felé billen a mérleg nyelve, hiszen elvégre ők játszanak hazai pályán, számukra már a döntetlen is elég a továbbjutáshoz és akár a csoportelsőséghez is - feltéve, ha a PSV Eindhoven hazai pályán nem győzi le a CSZKA Moszkvát -, ráadásul mindössze Felipe Lopes és Luiz Gustavo nem áll a wolfsburgiak rendelkezésére a keddi találkozón.

Az biztos, hogy amíg a PSV nem szerzi meg a vezetést a CSZKA ellen, addig igen unalmas lesz a találkozó, és egyik fél sem kockáztat majd. S mivel a németeknek amúgy sem kell rohanniuk, így nagy valószínűséggel csak a mérkőzés utolsó harmadára pörögnek fel igazán az események a Volkswagen Arénában. Ezek után úgy véljük, hogy a találkozó aligha hoz gólzáport - amúgy is a MU meccsei mostanság unalomba fulladnak -, vagyis véleményünk szerint a mérkőzés góljainak száma 2,5 alatt lehet a nyerő tipp a Wolfsburg-Manchester United találkozóra.

Fogadás a mérkőzés góljainak számára - a     szorzói
2,5 alatt 2,5 felett
1.65 1.95
[2088240] 2015-12-08 20:45:00 Wolfsburg - Manchester Unitedx;
[2088205] 2015-12-09 20:45:00 Chelsea - FC Portox;
184314
A Bajnokok Ligája utolsó fordulójára most igazán megéri tippelni, ugyanis 5 Samsung Galaxy Tablet kerül szétosztásra ingyenes tippjátékunkon!
ingyen-tippjatek-ot-samsung-galaxy-tabletert