La Liga

Nem akar váltani a sztárcsatár

Antoine Griezmann elmondta, nem érzi szükségét, hogy elhagyja Spanyolországot.

A 2015/16-os szezonban is remekel Antoine Griezmann, az Atlético Madrid francia támadója. A még mindig csak 24 éves támadó mára a világ egyik legkeresettebb játékosának számít, legtöbbet a Chelsea érdeklődéséről hallani, de szívesen látnák a világ szinte minden csapatánál. Legnagyobb erejének a szakértők azt tartják, hogy több poszton is bevethető: bal szélső, jobb szélső, második számú csatár és ék pozíciójában is otthonosan érzi magát. Szerződése 2020-ig szól, piaci értéke körülbelül 50 millió euró, ő azonban nem szeretné elhagyni Spanyolországot - ez vajon azt valószínűsíti, hogy maximum a Real Madridért vagy a Barcelonáért hagyná el a Matracosokat?

"Nem érzem szükségét, hogy akár a Ligue 1-ben, akár a Premier League-ben, akár a Serie A-ban játsszak. Spanyolországban vagyok most, jól érzem magam. Jó itt élni, jó itt futballozni, nem tervezem elhagyni az országot" - nyilatkozta a Canal Football Clubnak Griezmann.

188461

Az Atlético Madrid kedden este a Benfica ellen lép pályára, ahol a tét a csoportgyőzelem. Amennyiben Simeone tanítványai három ponttal térnek haza a szomszédból, csoportelsők. "Szeretnénk minden sorozatban minden mérkőzésünket megnyerni, kedden este is ilyen szellemben lépünk pályára. Nagyon nehéz dolgunk lesz ugyanakkor a Benfica ellen, ezt láttuk Madridban is. Nagyon jó támadóink vannak, bőven tudnak gondot okozni nekünk."

Griezmann 2014 nyarán szerződött a Real Sociedadtól 30 millió euró ellenében a spanyol fővárosba. A másfél szezon alatt 72 meccsen 36-szor talált be, emellett kiosztott 10 gólpasszt is.

[2088253] 2015-12-08 20:45:00 Benfica - Atlético Madridx;
9671#10
ingyen-tippjatek-ot-samsung-galaxy-tabletert