Premier League

Hétfőn jöhet az újabb edzőváltás

A hetek óta pontot alig szerző Swansea-nál Grary Monk könnyen lehet, hogy már csak néhány óráig ülhet a kispadon.

Egészen gyenge formában van az elmúlt hetekben a walesi Swansea City együttese. Garry Monk csapata augusztus vége óta csupán egyetlen bajnokit tudott megnyerni, azt is a hullagyenge Aston Villa ellen, így hiába a jó szezonkezdet, a Hattyúk egy pontra kerültek a kiesést jelentő 18. helytől. Az egyik nagy brit bukméker szerint órákon belül bejelenthetik a 35 éves mester kirúgását.

Swansea#eng-swansea

"Néhány perc alatt hatalmas tétek érkeztek be Garry Monk menesztésére, ez pedig azt sejteti, megvan a következő menesztett tréner" - nyilatkozta a bukméker szóvivője, Joe Crilly. A nap elején még 1.25-tel lehetett fogadni a brit vezetőedzőre, ám mostanra már egyik iroda sem kínál szorzót.

Mellette szóló érv ráadásul, hogy legnagyobb vetélytársai, Steve McClaren (Newcastle United) és Eddie Howe (Bournemouth) is bravúros győzelmet értek el hétvégén, így lassan nem is marad más esélyes, mint Monk.

A játékosként is a klub legendájává vált edző 2014. óta irányítja a Swansea-t, ezen időszak alatt 77 meccsből 28-at nyert és 32-t elvesztett a csapat. Szerződése ugyan 2018-ig szól a csapathoz, ám a Leicester elleni kiütéses hazai vereséget követően aligha lesz maradása a Hattyúknál.

Amennyiben Monk valóban távozik, így Brendan Rodgers vagy David Moyes pótolhatja őt a kispadon.

[1988865] 2015-12-12 16:00:00 Manchester City - Swanseax;
184314
ingyen-tippjatek-ot-samsung-galaxy-tabletert