Sportfogadás

Bankrobbantó NFL-kombi!

  • hatharom.com

Íme tippmestereink és szerkesztőink legjobb tippjei az NFL tizenharmadik játékhetére.

Szeptember elején elkezdődött a rövidke, ám annál tartalmasabb NFL-szezon. Tippmestereink a Logibet-en folyamatosan publikálják legjobbnak vélt tippjeiket, de szeptember utolsó hetétől kezdve már a hatharom.com oldalán is összeállítják kombijukat.

Cleveland Browns-Cincinnati Bengals
Tipp: Bengals -5,5
Odds:
1.50 @ Tippmixpro

9-2 vs. 2-9 - ez önmagában is beszédes, hogy miért nyeri simán a Battle of Ohiót a Cincinnati Bengals, de azért emellé is van még néhány érvünk. A Cleveland Browns egy pokoli demoralizáló vereségen van túl, ahol a győzelemből lett egy pillanat alatt vereség. A Baltimore Ravens ellen ráadásul elveszítették McCownt is, így Austin Davies kezd majd a hazaiaknál. Utolsó hat meccsüket elveszítették, a Cincinnati elleni odavágót például 21-gyel. Ahhoz képest, hogy több szakértő is szép idényt jósolt ennek a csapatnak, egészen tragikus, amit nyújtanak. A 8-0-val kezdő Bengals hajt a főcsoportelsőségért, ehhez meg kell nyerniük minden meccsüket. Idegenben és hazai pályán is jól teljesítenek, minden rendben van most Marvin Lewis csapatánál. Úgy véljük, akár húszpontos különbséggel is nyerhet a Bengals, a Browns pedig stabilan hajt az 1/1-re.

New Orleans Saints-Carolina Panthers
Tipp: Carolina
Odds:
1.30 @ Tippmixpro

A Carolina az egyetlen veretlen csapat a ligában, és bár jó néhány csoportrangadó vár még rá, összejöhet az a 16-0. A 12. győzelmüket a rivális New Orleans Saints otthonában szerezhetik meg a párducok. A szentek hiába küzdötték vissza magukat 4-4-re, az elmúlt három hétben képtelenek voltak nyerni, így eltávolodtak a rájátszástól. A legnagyobb probléma a kilátástalan játékuk volt, a védelmük hozta a szokásos gyenge produkcióját, viszont meglepő módon a Drew Brees féle offense sem nyújtott lehengerlő játékot. Csak 14 pontra voltak jók a Washington ellen, majd a Houston otthonában még ezt is sikerült alul múlniuk. Most a liga egyik legjobb védelme ellen sem gondoljuk, hogy nagy pontesőt fognak rendezni. Ráadásul ez még mindig nem lenne garancia a győzelemre, a defense-től is sokkal jobb teljesítmény kellene. Carolinában egy viszonylag szoros meccset játszottak, de a szezon elején inkább sebezhető volt a Panthers. Csoportrangadó ide, csoportrangadó oda, Cam Newtonék behúzzák ezt a derbit is.

Chicago Bears-San Francisco 49ers
Tipp: Chicago -3.5
Odds:  
1.50 @ Tippmixpro

Átalakultak az NFC North erőviszonyai az elmúlt pár hétben. Egy hónapja úgy tűnt, hogy a Packers gálázva nyeri a csoportját, a Vikings pedig erőlködés nélkül besétál egy Wild Card helyre. Ehhez képest most ott tartunk, hogy akár a Bears is odaérhet a végső elszámolásnál. Ehhez azonban már egész decemberben rájátszásmeccseket kell játszaniuk Cutleréknek. A liga átlagához képest ráadásul sérülések terén is jól állnak: visszatért Forte és Jeffery, a 49ers ellen pedig akár Eddie Royal is, a szezon végére elképzelhető Kevin White bemutatkozása is. Ha csak az elvárt meccseket lehozzák, meglehet a playoff a Maciknak.

A másik oldalon nem sok ragoznivaló van. A 49ers talán jobban is tenné, ha megfelelő helyzetbe hozná magát Paxton Lynch vagy Jared Goff draftolásához. Blaine Gabbert ugyan nem játszik tragikusan, de nyilvánvalóan nem hosszútávú megoldás, ráadásul mivel futójátéka nincs a Frisconak, az elmúlt időszakban a Touchdown is csodaszámba meg Észak-Kaliforniában.

Véleményem szerint verésért látogatnak a Soldier Fieldre, ahol minden szempont ellenük szól.

A hatharom.com vasárnapi NFL-szelvénye -     a szorzói alapján
Dátum Meccs Tipp Odds
Vasárnap, 19:00 Cleveland Browns-Cincinnati Bengals Bengals -5,5 1.50 @ TippmixPro
Vasárnap, 22:25 New Orleans Saints-Carolina Panthers Carolina 1.30 @ TippmixPro
Vasárnap, 19:00 Chicago Bears-San Francisco 49ers Chicago -3,5 1.50 @ TippmixPro
Nyereményszorzó: 2,93
További NFL-tippekért látogass el a LOGIBET.COM-ra!