Premier League

Az óriásölő West Ham ezúttal az Old Traffordra látogat

  • hatharom.com

Noha az utóbbi időben a Kalapácsosok nem örvendenek túl jó formának, mégis meglephetik a Vörös Ördögöket Manchesterben.

Bilic az Old Traffordon is győzelemre vezetheti a WHU-t.

Noha legutóbb október elején vesztett tétmérkőzést rendes játékidőben Louis van Gaal csapata, még sincs valami parádés formában a Manchester United. Legutóbbi két találkozóján mindössze döntetlenre voltak képesek a Vörös Ördögök, pedig a PSV Eindhoven ellen hazai pályán illet volna nyerniük, szintúgy, mint a Leicester City otthonában, hiszen hiába vezették akkor még a Rókák a Premier League-et, a felek között egyébiránt elég nagy a differencia.

Hosszú hetek óta dadog tehát a vörös-feketék játéka, és most még csikorgósabb lehet, hiszen Luke Shaw, Antonio Valencia és Marcos Rojo mellett immáron Wayne Rooney, Ander Herrera, Phil Jones és Jesse Lingard is kidőlt sérülés miatt. Ezen játékosok hiánya pedig komoly fejfájást okozhat a holland mesternek, pláne úgy, hogy a támadósorban általában kivétel nélkül mindig helyet szavaz van Gaal Rooneynak, Herrerának és Lingardnak.

[1988853] 2015-12-05 16:00:00 Manchester United - West Ham Unitedx

A hónapokig menetelő West Ham legutóbbi négy bajnokiján nem tudott nyerni, sőt házon kívül a Watford és a Tottenham ellen is belefutott egy-egy megalázó vereségbe mostanság. Igaz, a Kalapácsosokat, a náluk nagyobb játékerőt képviselő együttesek ellen egyáltalán nem szabad leírni, hiszen idén a Chelsea-t az Upton Parkban, míg a Manchester Cityt, a Liverpoolt és az Arsenalt házon kívül győzték le Slaven Bilicék.

Jó hír a londoniak számára, hogy a sérültek száma egyre kisebb, hiszen már csak Enner Valenciára, Dimitri Payetre és Diafra Sakhóra nem számíthat biztosan a horvát mester, míg Reece Oxford játékára mutatkozik némi esély. Azonban így is komoly formajavuláson kell átesnie a WHU-nak, hogy jó eredményt érjen el az Old Traffordon.

A United tehát egy kisebb gödörben van, ráadásul fontos játékosai hagyják ki a szombati találkozót, míg a West Hamnél egyre többen harcra foghatók, és ha nincsenek is formában a vendégek, az ilyen találkozókra mindig felszívják magukat. Ezért véleményünk szerint lehet keresni valója Bilicéknek Manchesterben, és ha ki is kapnak, a különbség maximum egy találat lesz.

Európai hendikepes fogadás a mérkőzésre - a     szorzói
Manchester United -2 Döntetlen (Manchester United -2) West Ham +2
3.85 3.90 1.55
[1988853] 2015-12-05 16:00:00 Manchester United - West Ham Unitedx;