Bundesliga

Visszavágásra készül a Bayern München

  • hatharom.com

A címvédő bajorok az előző évadban még csak gólt sem rúgtak a tavalyi évad bronzérmesének, a Mönchengladbachnak.

Visszavágásra készülnek a bajorok.

A Mönchengladbach az előző szezonban óriási bravúrt hajtott végre, hiszen az egyetlen csapat volt a Bundesligában, amely nem kapott gólt (!) az egyébként 80-szor betaláló Bayern München ellen. Sőt, a fekete-fehérek márciusban nyerni tudtak az Allianz Arénában, avagy komoly megtorlásra készül Pep Guardiola együttese.

Erre minden esélye megvan a piros-kékeknek, aki mostanság kirobbanó formában vannak, hiszen sorra nyerik a találkozóikat, a német bajnokságban a lejátszott 14 meccsük közül 13-mat behúztak, s az utolsó öt tétmeccsükön legalább kétszer mindig betaláltak. Elöl gyakorlatilag teljesen mindegy, hogy ki játszik a vendégeknél, olyan formában vannak a támadók, azonban hátul bőven benne van a hibázási lehetőség Jérome Boatengékban. Ezt már a 'Gladbachnál szerényebb képességű Hertha ellen is megmutatták a müncheniek, hiszen Dárdai Pálék többször is komoly helyzetet tudtak kialakítani, méghozzá úgy, hogy létszám hátrányban voltak. Talán megkezdték a téli pihenőt a védők, hiszen az erőltetett menetben elfáradtak, továbbá az őszi szezonra kitűzött céljaikat egytől egyig elérték a bajorok. Persze még a Német Kupában tovább kell jutniuk, de a Darmstadt aligha okoz majd problémát Guardioláéknak az Allianz Arénában.

[2002220] 2015-12-05 15:30:00 Mönchengladbach - Bayern Münchenx

Ezt a kis lazaságot kihasználhatja, és megbüntetheti a Borussia, amely gárda a szezon elején még szenvedett, de ahogy telt, múlt az idő úgy jöttek bele a fekete-fehérek. Az öt vereséggel rajtoló gárda immáron a negyedik, a legutóbbi 10 bajnoki meccsén a megszerezhető 30 pontból 23-mat (!) gyűjtött be, aminél csak a szombati ellenfelének jobb a mutatója.

A Mönchengladbachnak ráadásul hazai pályán nagyon megy, főleg a topklubok ellen, hiszen André Schubert fiai a Wolfsburgot, a Schalkét és a Sevillát legyőzték, a tavalyi BL-döntős Juventus ellen döntetlent játszottak, míg a Manchester City csak egy utolsó perces büntetővel tudott nyerni a Borussia Parkban.

Ezen találkozók többségén pedig rendre előfordult, hogy a hazaiak betaláltak, ugyanakkor kaptak is gólt. Erre most is minden esély megvan, hiszen az idei bajor támadógépezetet szerintünk nem tudja lenullázni a 'Gladbach, másrészt, ha nem "csap a lovak közé" Guardiola, akkor a fekete-fehérek könnyedén fel tudják törni a bajorok reteszét, főleg, ha a Herthának is majdnem sikerült. Avagy véleményünk szerint a mindkét csapat szerez gólt típusú fogadási lehetőségben a legnagyobb érték a a felek hétvégi mérkőzésén.

Mindkét csapat szerez gólt? - a     szorzói
Igen Nem
1.70 1.90
[2002220] 2015-12-05 15:30:00 Mönchengladbach - Bayern Münchenx;
ingyen-tippjatek-ot-samsung-galaxy-tabletert