Premier League

Unalomba fulladhat a Chelsea hétvégi meccse

  • hatharom.com

Az utóbbi hetekben unalmas találkozókat vívó bajnokcsapat ezúttal az újonc Bournemouth együttesével mérkőzik meg.

Ismét unalmas meccset játszhat a Chelsea.

Az utóbbi hetekben gólszegény és unalmas meccseket játszó Chelsea az újonc, a legutolsó kilenc találkozóján nyeretlen Bournemouth gárdáját látja vendégül szombaton a Stamford Bridge-en. Vagyis nagy az esélye annak, hogy nem a gólokról szól a felek első Premier League-es találkozója.

José Mourinho rendbe vágta csapata védekezését, legutóbbi három találkozóján egy gólt sem kaptak a Kékek, ami óriási teljesítmény, figyelembe véve azt, hogy az azt megelőző 19 ütközetén mindössze négyszer fordult ez elő a londoniakkal. Azonban mindez erősen rányomta bélyegét gárdájának támadójátékára, hiszen a Maccabi Tel-Aviv elleni ütközetet leszámítva - Izraelben négyszer talált be a Chelsea, abból viszont hármat emberelőnyben szerzett - csak egy gólt lőttek a hazaiak. Igaz, ez nem meglepetés, mivel a Tottenham ellen már hét (!) védekezésért felelős játékos kapott helyet a kezdőcsapatban, ráadásul az egyetlen épkézláb támadónak, Diego Costának sikerült összerúgnia a port José Mourinhóval, így vélhetően a spanyol válogatott támadó ezúttal már a kispadra sem ülhet le.

[1988851] 2015-12-05 18:30:00 Chelsea - Bournemouthx

Ez pedig nem egy gólgazdag mérkőzést vetít előre, na meg persze az sem, hogy ha a Kékek valamikor betalálnának, akkor a korábbi évekhez - illetve a legutóbbi hazai, Norwich elleni meccshez - hasonlóan betolják a buszt a kapujuk elé, mivel a következő héten a Porto ellen sorsdöntő Bajnokok Ligája találkozó vár a londoniakra. De nem csak ez, hanem a Bournemouth mostani, továbbá idegenbeli formája sem ad okot arra következtetni, hogy egy jó mérkőzést lássunk, mivel az újoncnak házon kívül nem annyira megy, utolsó három meccséből például kétszer még csak gólt sem lőtt.

A felek közt alapvetően nagy a tudásbeli különbség, azonban a Chelsea idei formájának köszönhetően most akár egy szoros, brusztos mérkőzésre van kilátás, főleg úgy, hogy mindkét félnek nagy szüksége van a pontokra. Szerintünk a vendégek nem találnak be, de a Chelsea mostani játékfelfogása, illetve a Diego Costa és José Mourinho közti balhé miatt még az is bőven benne van a pakliban, hogy a hazaiak sem lőnek gólt. Avagy úgy véljük, hogy a mindkét csapat nem szerez gólt típusú fogadási lehetőségben most kifejezetten komoly érték van, főleg, hogy ilyen busás oddsot kínálnak rá a bukmékerek.

Mindkét csapat szerez gólt? - a     szorzói
Igen Nem
1.80 1.80
[1988851] 2015-12-05 18:30:00 Chelsea - Bournemouthx;
ingyen-tippjatek-ot-samsung-galaxy-tabletert