NB I

Jön az év legjobban várt meccse az NB I-ben!

  • hatharom.com

Szerdán a címvédő Videoton látogat az éllovas Ferencváros otthonába az NB I. hétközi fordulójában.

Komoly mérkőzésre van kilátás szerdán.

Az utcahosszal vezető Ferencváros az NB I. 15. fordulójában - ezt a kört halasztották el a magyar-norvég Eb-pótselejtezős párharc miatt - az utóbbi hetekben jó formát mutató, címvédő Videotont fogadja a Groupama Arénában, avagy jön az év legjobban várt mérkőzése a magyar élvonalban!

A hazaiak kiemelkednek perpillanat a mezőnyből, hiszen az eddig lejátszott 16 mérkőzésükből 14-et is megnyertek, és pont ugyanennyi ponttal vezetik a bajnokságot. Azonban az utóbbi hetekben botladozott Thomas Doll együttese, hiszen előbb a Csákvár, majd azt követően az MTK ellen szenvedett vereséget a Fradi, igaz, szombaton 3-0-ra győzték le a Debrecen csapatát.

Avagy Böde Dánielék önbizalma ismételten a helyére került, de a vendégeket sem kell félteni, hiszen a Videoton a gyenge szezonkezdet után stabil formát mutat, mindez pedig az új mesternek, Horváth Ferencnek köszönhető. A gárda korábbi támadójával a csapat sorra nyeri a meccseit, a tabellán egészen az ötödik helyig kúszott fel a piros-kék alakulat, a bronzérmes pozíciótól pedig már mindössze egy egységre van, azonban a Fradival szemben óriási, 19 pont a fehérváriak lemaradása.

A felek utóbbi években lejátszott találkozóit rendre a fővárosiak nyertek, vagyis ez, illetve az eddig elhangzottak tudatában egyértelműen a Ferencváros a találkozó esélyese. Azonban úgy véljük, hogy ha a sebezhető debreceni védelem 66 percig állta a sarat a Groupama Arénában, akkor az utóbbi hetekben atombiztos Vidi hátsó alakzat akár kapott gól nélkül is lehozhatja a találkozót.

A 2,5-nél kevesebb találatra azonban nagyon keveset fizetnek a bukmékerek, viszont a döntetlenre kiváló szorzón fogadhatunk. A remi pedig nem lenne rossz eredmény a vendégeknek, alighanem előre aláírnák az eredményt, és akkor arról még nem is beszéltünk, hogy a piros-kékek még nem osztozkodtak meg a pontokon az idei szezonban, már pedig minden sorozat megszakad egyszer.

Háromesélyes fogadás a mérkőzésre - a     szorzói
Ferencváros Döntetlen Videoton
1.60 3.50 5.80
[2005855] 2015-12-02 18:30:00 Ferencváros - Videotonx;
ingyen-tippjatek-ot-samsung-galaxy-tabletert