Serie A

A Napolinak is megvan a saját Messije - Mancini

Az Internazionale szakvezetője nem győzte dicsérni a hétfői rangadót eldöntő Gonzalo Higuaínt.

A balul sikerült szezonzárás után sokáig az is kérdés volt, hogy vajon Gonzalo Higuaín és a többi Napoli-csillag marad-e a csapatnál. A nagy múltú gárda csupán az Európa Ligába tudta beverekedni magát, ráadásul Pipitával is akadtak magatartásbeli problémák, így nyáron közel volt a klubváltáshoz. A 27 éves argentin végül maradt Itáliában, a teljesítménye pedig önmagáért beszél.

Higauín 14 bajnokin 12 gólt szerzett úgy, hogy a többiek összesen lőttek csupán 14-et. Legutóbb a sztárcsatár éppen az Inter elleni bajnokit nyerte meg csapatának két góljával, így nem is csoda, ha a legyőzött fél szakvezetője is a végletekig dicsérte az ellenfél játékosát: "Azt mondta Sarri, hogy egy lehetőségünk volt a 90 perc során? Én nem így láttam... A Napoli remekül játszott, Higuaín jelentette a különbséget, a második percben szerzett gólja nagyban meghatározta a játékot. Higuaín olyan Olaszországban, mint Lionel Messi a semleges szurkolók számára. Ő egy olyan extrát ad a Nápolynak, amely más csapatoknak nincs meg. Az első negyedóra történései után már kiegyenlítetté vált a mérkőzés." - mondta Roberto Mancini.

Melyik csapat nyeri a Scudettót?
TippmixPro
Napoli 1.90
Juventus 3.70
Roma 6.75
Internazionale 8.75
Fiorentina 15.75

Fontos bajnoki sikerével a Napoli élre állt, de az élmezőny igen sűrű. Hétvégén Callejónék a Bologna vendégei lesznek, míg a rivális Inter a Geonát fogadja, a Fiorentina az Udinesével játszik, a Roma Torinóba, a Juventus pedig Rómába látogat.

2015-12-04;55
2015-12-05;55
2015-12-06;55
186871
9734#00 
ingyen-tippjatek-ot-samsung-galaxy-tabletert