Sportfogadás

Ezek lehetnek december első napjainak legjobb tippjei

  • hatharom.com
megosztom

Hétközi kombival jelentkezünk, a szelvényünkön ezúttal is focimeccsek vannak főszerepben.

A hatharom.com tippmesterei és szerkesztői összeállították hétközi szelvényüket, amivel bőven lehet kaszálni. Ne is ragozzuk tovább a szót, lássuk a tippeket:

Stoke-Sheffield Wednesday
Tipp: Stoke
Odds:
1.75 @ Tippmixpro

Óriási esély előtt a Stoke City gárdája, hiszen az Angol Ligakupa nyolcaddöntőjében a lehető legkönnyebb ellenfelet kapta, ráadásul Fortuna kegyeltjei hazai pályán mérkőzhetnek meg a másodosztályú Sheffield Wednesday gárdájával. Noha a vendégek legutóbb az Arsenalt, míg előtte a Newcastle-t ejtették ki a sorozatból, a felek között alapvetően nagy a tudásbeli különbség, ráadásul a Fazekasok mellett még a hazai pálya előnye is szól, ahol legutóbb a Chelsea együttesét verték ki Xherda Shaqiriék. Véleményünk szerint ezt a ziccert kihasználja a Stoke, és bejut a legjobb négy közé az Angol Ligakupában.

[2132220] 2015-12-01 20:45:00 Stoke City - Sheffield Wednesdayx;

Vasas-Békéscsaba
Tipp: Mindkét csapat szerez gólt
Odds: 
1.60 @ Tippmixpro

Kevés olyan meccs van, ahol ez a két csapat eséllyel pályázik a három pontra, így az egymás elleni találkozókon muszáj győzelemre játszaniuk. Amúgy is rendkívül nehéz elképzelni, hogy ne a Vasas és a Puskás essen ki, hiszen az előttük álló két gárda, a Puskás és a Diósgyőr biztosan bennmaradók, utána pedig a Honvéd már láthatatlan távolságban van a két együttes számára. A Békéscsaba az utolsó négy bajnokiján hozta a BTS-t, míg a Vasas is szeret mostanság sok gólt kapni és néha-néha be is találnak. Őszi meccsüket 2-0-ra nyerte ugyan az angyalföldi csapat, de mi bízunk most annyira a csabaiakban, hogy tőlük is várjunk egy gólt.

[2005850] 2015-12-02 18:30:00 Vasas - Békéscsabax;

Haladás-Debrecen
Tipp: Haladás
Odds: 
2.80 @ Tippmixpro

Nem szerepel túl acélosan idegenben a Debrecen, legutóbb szeptember 19-én tudtak nyerni otthonuktól távol, akkor is a szinte biztos kieső Vasas otthonában. Igaz, hogy a Halinál is döcög a szekér, hiszen hármat kaptak a Rohonci úton az Újpesttől, de azért még így is esélyesei a mérkőzésnek a Loki ellen. A hajdúsági csapat ritkán szerepel jól Vas megyében, ennek persze részben a nagy utazás is az oka, de amúgy sem fekszik nekik a Haladás agresszív, kemény futballja. Tavaly 2-0-ra tudott nyerni a zöld-fehér gárda hazai pályán és most is valami hasonló eredményre számítunk.

[2005853] 2015-12-02 18:30:00 Haladás - Debrecenx;
A hatharom.com hétközi szelvénye - a     szorzói alapján
Dátum Esemény Tipp Odds
Kedd, 20:45 INFO Stoke-Sheffield Wednesday Stoke 1.75 @ TippmixPro
Szerda, 18:30 INFO Vasas-Békéscsaba Mindkét csapat szerez gólt 1.60 @ TippmixPro
Szerda, 18:30 INFO Haladás-Debrecen Haladás 2.80 @ TippmixPro
Nyereményszorzó: 7,84

 

ingyen-tippjatek-ot-samsung-galaxy-tabletert

 

megosztom