Tipp

A rutinos tight end kibabrálhat a Hollókkal

Két nagyon gyenge csapat találkozik kedden hajnalban, mi ebből próbálunk profitálni.

Kifejezetten érdekes meccsre van kilátás ma az AFC Northban. Jótékonyan engedjük el a fülünk mellett, hogy a 2-8-as Cleveland fogadja a 3-7-es Baltimore-t, vagyis a rájátszás szempontjából semmi jelentősége nem lesz a találkozónak, viszont a két csapat mostanság előszeretettel szerepel az NFL-hírek első oldalán. Hogy ki nyer, azt nem tudom, de egy jó player specre mindig vevő vagyok.

A Brownsnál ezúttal Josh McCown fog kezdeni, aki idén elég hatékonyan dobál, hét meccsén 11 TD-t dobot, háromszor is 300 yard fölé jutott. McCownnak éppen a soros ellenfél, a Ravens ellen volt az idei legjobb meccse, ahogyan mai fogadásunk személyének, Gary Barnidge-nek is. A rutinos tight end a Ravens ellen 8 elkapásból 139 yardot szedett össze, ami nem is csoda annak tükrében, hogy McCown egyik kedvenc célpontjáról van szó.

Habár Barnidge a szezonban csak ötször ugrotta meg a 60.5-es határt, nagyon fontos faktor lehet, hogy a hétfő esti rangadón két elkapóját is nélkülöznie kell Mike Pettine mesternek: Andrew Hawkins és Taylor Gabriel sem játszanak a Ravens ellen. Ez meccsenként körülbelül 50 yard és 5 elkapás, amit el kell osztani a Benjamin-Hartline-Barnidge trió között.

Én egy újabb kiugróan jó meccsre számítok a tight endtől, aki ha 139 yardig nem is biztos, hogy eljut, de okoz jó néhány kellemetlen percet majd a száz sebből vérző Hollóknak.

hatharom.com-tipp: Gary Barnidge elkapott yardjai 60.5 felett
Odds: 1.90
Eddig éri meg: 1.83
Tét: 3/10