Premier League

Az Arsenal lehet a forduló nyertese

  • hatharom.com

Amennyiben az Ágyúsok hozzák a kötelezőt vasárnap a Norwich City otthonában.

Kötelező győzelem előtt állnak Özilék.

Az elmúlt hetekben az Arsenalnak nem igazán jöttek az eredmények, sem a Bajnokok Ligájában, sem a Premier League-ben. Azonban a hétvégi, Norwich elleni bajnoki találkozójukra hosszú idő után jól hangoltak az Ágyúsok, hiszen 3-0-ra győzték le kedden a Dinamo Zágrábot.

Arséne Wengernek sok problémával kellett megküzdeni az utóbbi napokban, hetekben, hiszen rengeteg volt a sérültje, és a párizsi terrorcselekmények miatt a francia játékosokra nem igazán számíthatott, ami teljesen érthető. A héten viszont már a gall játékosok közül mindenki vállalta a játékot a BL-ben, sőt a sérültek száma is egyre kevesebb a londoniaknál. A hétvégi találkozó előtt mindössze Theo Walcott hiányozhat - ugyan Jack Wilshere, Tomas Rosicky és Danny Welbeck is hiányzik majd, de ők már olyan régóta maródiak, hogy a szezonban még pályára sem léptek -, avagy újra egy bombaerős csapattal futhat ki az Arsenal a Carrow Roadra.

[1988846] 2015-11-29 17:15:00 Norwich City - Arsenalx

A siker most roppant fontos lenne a vendégek számára, hiszen a táblázaton az előttük állók közül a Leicester és Manchester United egymással meccselt, avagy egy londoni győzelemmel az Ágyúsok előzhetnek. Wengerék győzelmére pedig bőven mutatkozik esély, hiszen a Norwich nincs túl jó passzban, a Kanárik a legutóbbi nyolc tétmérkőzésükből mindössze egyet nyertek meg, ráadásul Matthew Jarvis és Alexander Tettey sérülés miatt kimarad a hazaiknál avagy egy kissé felforgatott csapattal várják Alex Neilék a vasárnapi ütközetet.

Összességében a vendégek felé billen a mérleg nyelve, és ha mindehhez hozzávesszük azt, hogy a felek legutóbbi három egymás elleni mérkőzését rendre az Arsenal nyerte, akkor számunkra egyértelmű, hogy mely csapat a hétvégi találkozó esélyese.

Háromesélyes fogadás a mérkőzésre - a     szorzói
Norwich Döntetlen Arsenal
4.90 3.85 1.62
[1988846] 2015-11-29 17:15:00 Norwich City - Arsenalx;