Sportfogadás

Ezzel a kombival megháromszorozhatod a pénzed!

  • hatharom.com

Íme tippmestereink és szerkesztőink legjobb tippjei az NFL tizenkettedik játékhetére.

Szeptember elején elkezdődött a rövidke, ám annál tartalmasabb NFL-szezon. Tippmestereink a Logibet-en folyamatosan publikálják legjobbnak vélt tippjeiket, de szeptember utolsó hetétől kezdve már a hatharom.com oldalán is összeállítják kombijukat.

San Francisco 49ers-Arizona Cardinals
Tipp: Cardinals -6,5
Odds:
1.50 @ Tippmixpro

Az Arizona fontos győzelmet könyvelhetett el az előző héten a Cincinnati ellen, így 8-2-vel magabiztosan vezetik az NFC nyugati divízióját. Ugyanebben a csoportban a San Francisco 3-7-tel az utolsó helyen szerénykedik. Amíg mondjuk a Dallas esetében a sérülésekre fogható a gyenge szereplés, addig a kaliforniai csapattól ez a papírforma, ez a gárda ennyire hivatott ebben a szezonban. A támadóegységük utolsó a ligában, a védelmük pedig szintén minden fontos mutatóban gyengén teljesít. A Pintyek viszont szárnyalnak, Carson Palmer MVP-formában játszik, az offense 33.6 pontot átlagol meccsenként, ami a legtöbb a ligában. A védelmük szintén top 10-es, így nem meglepő, hogy csupán két vereségük van. Hatalmas különbség van a két csapat között, hiába rangadó, és hiába játszik idegenben az Arizona, minimum egy TD különbséget várunk a vendégek javára.

Indianapolis Colts-Tampa Bay Buccaneers
Tipp: 43,5 pont felett
Odds:
1.55 @ Tippmixpro

A két 5-5-tel álló csapat meccsén hatalmas adok-kapokra számítok, ahogyan megvolt ez a Tampa mindkét AFC South-csapat elleni találkozóján is (Titans 14-42, JAX 38-31). Igen szélsőségesen teljesít a Bucaneers idén, vicces látni, hogy mindössze egyszer volt, hogy két meccset nyertek egymás után, de olyan is, hogy kettőt veszítettek. Idegenben kifejezetten jól teljesítenek, nyertek a Saints-pályán, a Falcons vendégeként és legutóbb a Philly ellen is. Jameis Winstonra is ugyanez a kettősség jellemző, de a legutóbbi 5 TD-s meccse tiszteletet parancsoló, ha ő tudja folytatni a formáját a Tampa könnyedén 20 pont fölé juthat, de akár nyerhet is a Lucas Oilban. A Colts is ugyanilyen kiszámíthatatlan, úgy állnak 5-5-tel, hogy legyőzték a Denvert és ők is nyertek Atlantában. Utóbbi egyébként már Matt Hasselbeckkel, aki továbbra is remekül pótolja a kidőlt Andrew Luckot. A Colts mindhárom meccse az NFC South csapatai ellen overes volt (NO 21-24, CAR 26-29, ATL 24-21) és amúgy is hatos overszériában vannak a 43.5-ös határon. A két QB-től én nagy párharcot várok, mindkét csapat 24-25 pont körül végezhet.

Atlanta Falcons-Minnesota Vikings
Tipp: Minnesota +5.5
Odds:  
1.50 @ Tippmixpro

A Falcons a kiváló szezonkezdet óta jelentősen visszaesett. Múlt héten a Colts ellen Devonta Freeman kiválása után gyakorlatilag semmi érdemlegeset nem tudtak csinálni, csak nézték, ahogy az Indianapolis visszajön a meccsbe és megveri őket. Freeman jelenléte ennyit számít ennek a csapatnak idén, azonban az agyrázkódása miatt ma sem lesz bevethető, ezért a lényegesen jobb védelemmel rendelkező Vikings ellen ma ugyanazt a semmilyen támadójátékot várom tőlük, mint múlt héten a második félidőben. Ennélfogva a Minnesota-nak bőven lesz lehetősége fárasztani a védelmüket, ami futás ellen nagyon jó, így a mai nap nem Adrian Peterson-ról fog szólni, passz ellen azonban igencsak sebezhető. A fentiek fényében úgy gondolom, hogy egy szoros viszonylag kevés pontos meccsen a Vikings lehozza a pluszos hendikep-et.

A hatharom.com vasárnapi NFL-szelvénye -     a szorzói alapján
Dátum Meccs Tipp Odds
Vasárnap, 22:05 San Francisco 49ers-Arizona Cardinals Cardinals -6,5 1.50 @ TippmixPro
Vasárnap, 19:00 Indianapolis Colts-Tampa Bay Buccaneers 43,5 pont felett 1.55 @ TippmixPro
Vasárnap, 19:00 Atlanta Falcons-Minnesota Vikings Vikings +5,5 1.50 @ TippmixPro
Nyereményszorzó: 3,49
További NFL-tippekért látogass el a LOGIBET.COM-ra!