Premier League

Folytathatja menetelését a Liverpool

  • hatharom.com

A Vörösök ezúttal a Swansea baját láthatják el az angol bajnokságban.

Kloppék a Swansea-t is lenyomhatják.

Jót tett a válogatott mérkőzések okozta szünet a Liverpoolnak, hiszen Jürgen Klopp rendezni tudta sorait, a Vörösök a Manchester City otthonában 4-1-re (!) nyertek az elmúlt héten, míg csütörtökön 12 perc alatt fordítottak hazai pályán az Európa Ligában a Bordeaux ellen, amely sikerrel tovább is jutottak a nemzetközi kupában.

Ennek köszönhetően a Premier League-re fókuszálhatnak a hazaiak, ahol ismételten jó esélyük van a győzelemre. Egyrészt, mert a liverpooliaknál Lucas Leiván kívül mindenki hadra fogható, aki a Klopp által vezényelt nagymenetelésnek részese volt, vagyis egy jól összeszokott gárdával futhatnak ki az Anfield Road gyepére a hazaiak, másrészt a Swansea borzasztóan pocsék formában van.

[1988844] 2015-11-29 17:15:00 Liverpool - Swanseax

A walesiek mindössze a 14. helyen tanyáznak az angol bajnokságban, a legutóbbi tíz tétmérkőzésük közül csak egyet - azt is a tök utolsó Aston Villa ellen - tudtak megnyerni. Ennek köszönhetően a csapatnál egyáltalán nem jó a légkör, a szigetországi lapoknál pedig mindennap előkerül Gary Monk mester kirúgása, ami nem éppen a Hattyúk malmára hajtja a vizet a hétvégi találkozó előtt. Ezen kívül a csapat motorja, a korábbi liverpooli játékos, Jonjo Shelvey eltiltás miatt kihagyja a vasárnapi találkozót, avagy a vendégek középpályája könnyedén átjáróház lehet az Anfield Roadon.

Jelenleg tehát minden jel arra mutat, hogy a Swansea is fejet hajt a Liverpool előtt, ami a formák, és a felek egymás elleni találkozói - a csapatok legutóbbi négy közös fellépésén rendre a Vörösök diadalmaskodtak - alapján egyáltalán nem lenne meglepetés.

Háromesélyes fogadás a mérkőzésre - a     szorzói
Liverpool Döntetlen Swansea
1.45 4.10 6.70
[1988844] 2015-11-29 17:15:00 Liverpool - Swanseax;