Bundesliga

Zöld-fehér rangadón javíthat a Wolfsburg

  • hatharom.com

Az utóbbi két tétmérkőzését rendre elvesztő Farkasok a Bremen ellen térhetnek vissza a helyes ösvényre.

A Farkasok a kedvenc ellenfelüket győzhetik le szombaton.

Az utóbbi hetekben arról írtunk, hogy a Wolfsburg együttese újra formába lendült, azonban a válogatott mérkőzések okozta szünet előtt a Farkasok az utolsó két meccsüket zsinórban elbukták. A zöld-fehérek előbb a PSV otthonában, majd Mainzban kapituláltak, szombaton viszont javíthatnak. Merthogy az utóbbi években kedvenc ellenfelükké váló Brement fogadják Dieter Hecking fiai, hiszen a wolfsburgiak az utolsó öt meccsükön rendre diadalmaskodtak a "Muzsikusok" ellen.

Hazai pályán egyébként is nagyon jól megy a Farkasoknak, legutóbbi 28 bajnoki meccsükön (!) nem kaptak ki a Volkswagen Arénában. Ugyan Julian Draxler eltiltás miatt nem léphet pályára a wolfsburgiaknál szombaton, így sem kell a kardjába dőlnie Hecking mesternek, hiszen a válogatottat egy világbajnok, André Schürrle pótolhatja. A többi poszton a jól megszokott, alapjátékosaival állhatnak fel a zöld-fehérek, vagyis minden esélyük meg van a győzelemre.

[2002203] 2015-11-21 15:30:00 Wolfsburg - Werder Bremenx

Noha a Bremen együttese az utóbbi hetekben jól teljesített, aminek köszönhetően a vendégek feledtették szurkolóikkal a zsinórban öt elbukott mérkőzést, összességében az idei szezonban a zöld-fehérek teljesítménye jócskán elmaradt a várttól. Ez főként a csapat pocsék támadójátékának köszönhető, hiszen mindössze négy együttes szerzett kevesebb gólt a Werdernél az idei Bundesliga kiírásban. Ennek fényében különösen fájó lehet a vendégeknek, hogy az egyik legjobb csatárukra, Aron Jóhannssonra nem számíthatnak szombaton, de a szélső hátvéd, a támadásokba sokat besegítő, Theodor Gebre Selassie is csak a nézőtérről szurkolhat társaiért.

Nem lesz tehát könnyű helyzetben a Bremen, s véleményünk szerint a Wolfsburg megoldhatatlan feladatot állít a vendégek elé, avagy a Farkasok ismételten, zsinórban immáron hatodjára győzhetik le a Werdert a német élvonalban.

Háromesélyes fogadás a mérkőzésre - a     szorzói
Wolfsburg Döntetlen Bremen
1.60 3.90 5.00
[2002203] 2015-11-21 15:30:00 Wolfsburg - Werder Bremenx;