Tipp

A Fradira teszünk az örökrangadón

  • Tomihmv

Noha a Ferencváros szerdán hosszú idő után elveszítette veretlenségét, úgy véljük, hogy Dollék behúzzák az örökrangadót.

A zöld-fehérekre fogadunk az örökrangadón.

MTK-Ferencváros
hatharom.com-tipp: Ferencváros
1.65 @ Tippmixpro
Eddig éri meg: 1.55
Tipperősség: 5/10

A Ferencváros óriási meglepetésre szerdán 4-3-ra kikapott a Csákvár otthonában a Magyar Kupa nyolcaddöntőjének visszavágóján, még hozzá úgy, hogy a zöld-fehérek 3-1-re is vezettek. Ennek a vereségnek a csákvári szimpatizánsokon kívül a sportfogadók is nagyon örültek.

Merthogy a Fradi az idei szezonban - csak a tétmérkőzéseket figyelembe véve - még veretlen volt, és ugye egy ilyen sorozatot nem lehet a végtelenségig nyújtani, avagy várható volt, hogy előbb-utóbb botlik majd Thomas Doll együttese. Ez végül egy olyan találkozón jött el, ami nem osztott, szorzott, hiszen a felek első mérkőzésén a fővárosiak 4-1-re győztek, avagy magabiztosan léptek a negyeddöntőbe a IX. kerületiek.

A hétközepén a csapat egyébként jól játszott, hétvégén pedig a válogatott, és a pihentetett játékosok is elfoglalhatják helyüket a kezdőcsapatban, vagyis ismét egy bivalyerős FTC futhat ki a gyepre. Arról nem is beszélve, hogy a játékosok fel lesznek spanolva, egyrészt az örökrangadó, másrészt a hétközi vereség miatt.

Ami a kék-fehéreket illeti, az MTK-nak sikerült elérnie azt a "bravúrt", hogy a Magyar Kupában hazai pályán essen ki az élvonal sereghajtójával szemben. Igaz, ez annyira nem volt meglepő, hiszen László Csaba irányításával Torghelle Sándorék teljesítménye visszább esett a korábbi évekhez képest. Mindezt jól jelzi, hogy a csapat immáron 321 perce (!) nem tudott a hálóba találni tétmérkőzésen, ami ismerve a magyar viszonyokat, óriási negatívum.

A felek augusztusi találkozóján a Ferencváros játszi könnyedséggel győzte le 2-0-ra az MTK-t, amely csapatnak gyakorlatilag momentuma sem volt az akkori mérkőzésen. Véleményünk szerint, ha annyira simán nem is nyer az FTC, mint az ötödik fordulóban, biztosak vagyunk benne, hogy Thomas Dollék behúzzák a találkozót.

[2005860] 2015-11-21 18:00:00 MTK - Ferencvárosx;