El Clásico

Lassan teljesen háromesélyes lesz a derbi

A Barcelona szorzója rohamléptekben közeledik a Real Madridéhoz. Leo Messi lehet az oka?

Közeledik az El Clásico szombat estéje, egyre több minden szól a Real Madrid-Barcelona derbiről. Természetesen oldalunk is kiemelt jelentőséget tulajdonít a két óriás összecsapásának, így minden érdekességről beszámolunk a következő órákban, napokban is. Mint azt a Real Madrid Sevilla elleni vereségét követően megírtuk, Ronaldóék oddsa nőni kezdett, aminek valószínűleg Sergio Ramos kiválása, illetve a Madrid gyenge teljesítménye az oka. Azonban a szorzók nem álltak meg, továbbra is a Barcelona felé kezd elbillenni a mérleg nyelve.

Ennek egyik oka az lehet, hogy a napokban Leo Messi újra edzésbe állt, és habár valószínűleg fizikai állapota még nem lesz elegendő 90 percnyi játékra, úgy tűnik, pályára lép majd a Real Madrid ellen. "Az első csapat hétfőn ismételten edzésbe állt, három nap pihenőt követően, a játékosok pedig egyperces néma csenddel emlékeztek a párizsi terrortámadásban elhunytakra. A tréningen részt vett Leo Messi is, aki továbbra is lábadozik a szeptember 26-án elszenvedett sérüléséből" - áll a klub hivatalos közleményében. A gránátvörös-kékeknél Ivan Rakitic is munkára jelentkezett, így várhatóan ő is ott lehet Madridban.

   
  1 x 2
Real Madrid-Barcelona 2.40 3.40 2.70

Az elmúlt napok oddsváltozásai eléggé egyoldalúak voltak, van olyan fogadóiroda, ahol a két csapat győzelmének oddsa szinte megegyezik. A nemzetközi bukmékereknél jelenleg a Real Madrid szorzója 2.40 és 2.60 között ingadozik, míg a Barcelonára 2.60 és 2.90 között fogadhatunk, így ha folytatódik ez a tendencia, az oddsok hamarosan "összeérnek".

A mérkőzést szombat este ÉLŐ szöveges tudósításban közvetítjük, melyben beszámolunk a legjobb élő oddsokról is.

[2030194] 2015-11-22 20:00:00 Real Madrid - Barcelonax;