Átigazolás

Cristiano Ronaldo a legjobb korban van a váltáshoz - Laporta

A Barcelona korábbi elnök szerint nem valótlanok azok a feltételezések, hogy CR7 távozik nyáron Madridból.

Az elmúlt órákban napvilágot látott egy olyan feltételezés, mely szerint a Real Madrid vélhetően megválik vagy Gareth Bale-től vagy pedig Cristiano Ronaldótól. Mindkét klasszis esetében szóba került a Manchester United, ám a portugál játékosnál inkább a PSG-t emlegetik, mint lehetséges esélyest, éppen a támadó átigazolási ára miatt.

TippmixPro
  1 x 2
Real Madrid-Barcelona 2.40 3.40 2.70

Szakértők szerint mind Cristiano Ronaldónak, mind pedig Gareth Bale-nek lenne oka a távozása, előbbi esetében főleg az új kihívásokat emlegetik, míg a walesi játékosnak nyilvánvalóan nincs igazán jó helyzete Madridban, nem sikerült beilleszkednie a csapatba, a játékostársai sem becsülik őt igazán, a szurkolók pedig előszeretettel kritizálják. Joan Laporta, a Barcelona korábbi elnöke szerint Ronaldo távozására valóban mutatkozik esély.

"Nem lepnek meg ezek a pletykák, hiszen Ronaldo fantasztikus formában van. A piaci lehetőségek most kiválóak, hiszen rengeteg pénz áramlik a Premier League-be a szponzorok által. Hosszú évek óta Madridban futballozik már, lehetséges, hogy új kihívásokra vágyik. Úgy vélem, ideális korban van ahhoz Cristiano, hogy klubot váltson" - nyilatkozta a politikus.

Laportát kérdezték a hétvégi esélyekről is - természetesen a Barcelona győzelmét várja az El Clásicón. Az 53 éves ügyvéd külön kiemelte az ellenfél játékosai közül James Rodríguezt, aki szerinte még nem is mutatta meg a legjobbját Spanyolországban.

[2030194] 2015-11-22 20:00:00 Real Madrid - Barcelonax;