Heti műsor

Real Madrid-Barcelona meccsel tér vissza a klubfutball!

  • hatharom.com

Újabb izgalmas hét vár a sportfogadás szerelmeseire, megpróbáltuk kiemelni, hogy mely találkozókra, eseményekre lesz érdemes odafigyelni az előttünk álló hét napban.

A hét slágermérkőzése: Real Madrid-Barcelona!

A hét rangadói

Végre visszatérünk a jól megszokott kerékvágásba, avagy hétvégén ismét klubcsapatok mérkőzései örvendeztethetik meg a labdarúgás fanatikusait. Olaszországban szombaton egy klasszikust rendeznek, hiszen a Juventus a Milant fogadja. Némileg meglepő lehet, de most a Milan várja előnyösebb helyzetből a szombati találkozót, hiszen a piros-feketék a hatodik pozícióban, két ponttal megelőzve vannak a Zebrák előtt. Ám nagy szó, hogy a Juve már a hetedik helyen áll, hiszen Paul Pogbáék borzasztóan kezdték szezonjukat, vagyis az utóbbi hetekben kifejezetten jó formának örvendenek. Ez a vendégekről is elmondható, mégis a bukmékereknél toronymagas favorit a Juventus, a    -n speciel 1.60-szoros pénzért fogadhatunk a hazaiakra, míg a vendégek pontszerzése 2.19-szeres szorzót ajánl a fogadóiroda.

Angliában ezen a hétvégén a Manchester City-Liverpool meccs viszi a pálmát, ahol a hazaiak az első, míg a vendégek a 10. helyen tanyáznak. A felek utolsó mérkőzése nem úgy sikerült, ahogy szerették volna, hiszen a City a tökutolsó Aston Villa otthonában ért el gól nélküli döntetlent, míg a Vörösöknek sikerült kikapniuk hazai pályán a Crystal Palace-tól. Nem tudjuk, hogy melyik a nagyobb "bravúr", de az biztos, hogy ezen eredmények hatására a manchesteriek szorzója igen sokat esett, az Égszínkékekre háromesélyben már csak 1.65-szörös pénzért lehet fogadni a korábbi 1.80, 1.85-szörös odds helyett. A vendégek győzelmével közel megötszörözhetnénk feltett tétünket, de már az X2-vel is bőven duplázhatunk.

Spanyolország, de talán az egész világ legjobban várt mérkőzésére szombaton kora este Madridban kerül sor, amikor is a Real Madrid a Barcelonát fogadja. A legutóbb megrendezett fordulóban őrségváltásra került sor, hiszen az éllovas Real kikapott a Sevilla otthonában, míg a Barcelona hazai pályán gyűrte le a Villarrealt, így a gránátvörös-kékek nem csak átvették a vezetést, de három ponttal megléptek ősi riválisuk előtt. Noha a vendégeknél Lionel Messi nagy valószínűséggel kihagyja a mérkőzést, a vendégek kiváló formában vannak az argentin támadó nélkül is, avagy véleményünk szerint az X2-ben órási potenciál van, főleg úgy, hogy 1.58-szoros pénzért fogadható a    -n, hogy nem kap ki a Barcelona. A Real Madridra 2.23-szoros szorzón lehet fogadásokat kötni a magyar fogadóirodában, de nagy kérdés, hogy ekkora oddsért megéri-e kockáztatni, hiszen Rafa Benítezzel nem megy a Királyi Gárdának.

Kupa és bajnoki forduló következik Magyarországon

A Magyar Kupa nyolcaddöntőinek visszavágóit rendezik kedden és szerdán. A nagyok közül az MTK a Békéscsabát fogadja, a felek a Viharsarokban gól nélküli döntetlenre végeztek, az esélyeket látva pedig borítékolható, hogy a fővárosiak lépnek a következő körbe. A Honvéd az NB III-as Kozármislenytől hazai pályán kapott ki, így érdekes visszavágó vár a kispestiekre, persze még így is ők a favoritok a párharcban. A Debrecen egy cipőben jár az MTK-val, a hajdúságiak ellenfele a Szeged lesz, amely csapat ellen magabiztos győzelmet arathat Kondás Elemér gárdája a visszavágón. A Videoton előnyből várja a Haladás elleni második mérkőzést, vélhetően a székesfehérváriak innen nem baltázzák el a továbbjutást, míg az Újpest és a Ferencváros számára pedig csak formalitás lesz a visszavágó.

Az NB I-ben már érdekesebb párharcokat rendeznek, hiszen itt van például a Békéscsaba-Puskás Akadémia összecsapás. Mindkét fél igen régen nyert, a hazaiak utolsók, míg a vendégek két ponttal vannak a vonal felett a tabellán. A felek az utóbbi hetekben nyújtott gyatra produkciójának, illetve a nyári mérkőzésüknek - igen, megvolt a "htft" - köszönhetően egy abszolút háromesélyes mérkőzésre van kilátás, amit a szorzók is alátámasztanak.

Szombat kora este megrendezésre kerül az örök rangadó, avagy az MTK a Ferencvárost fogadja. A felek közt perpillanat ég és föld a különbség, gyakorlatilag csak az a kérdés, hogy a zöld-fehérek hány góllal győzik le a kék-fehéreket. Azonban a bukmékerek máshogy gondolják, igen pofás, 1.65-szörös szorzót kínálnak a IX. kerületiek sikerére, ami látva a felek eddig nyújtott produkcióját, egyértelműen ajándéknak tűnik.

Ami a többi mérkőzést illeti: a Videotonnak a Vasas, míg a Debrecennek a Diósgyőr legyőzése nem okozhat gondot, a Paks pedig a Haladás ellen folytathatja remeklését az élvonalban. A Honvéd-Újpest első blikkre elég nagy lutri, papíron a hazaiak, forma alapján a vendégek az esélyesek.

Fogadás az NB I 15. fordulójára - a    oddsai
Dátum Mérkőzés 1 X 2
Szombat, 15:30 INFO Paks-Haladás 2.20 3.30 3.10
Szombat, 15:30 INFO Debrecen-Diósgyőr 1.55 3.60 6.30
Szombat, 15:30 INFO Békéscsaba-Puskás Akadémia 3.05 3.25 2.25
Szombat, 15:30 INFO Honvéd-Újpest 2.35 3.25 2.85
Szombat, 15:30 INFO Videoton-Vasas 1.45 4.00 7.10
Szombat, 18:00 INFO MTK-FTC 5.25 3.45 1.65

Amire még érdemes figyelni

Fociból a hét elején az Eb-pótselejtezőkre - valamennyi találkozó előtt felvezetővel jelentkezünk -, míg hétvégén a bajnoki mérkőzésre lesz érdemes figyelni. A kézilabda-bajnokságokban folytatódik a nagyüzem, továbbá a Győr, a Ferencváros, a Veszprém és a Szeged ismételten pályára lép a Bajnokok Ligájában. Természetesen a szokásainkhoz híven a legnagyobb profittal kecsegetető tippeket kivétel nélkül megtalálhatjátok majd a Logibet-en, illetve a fórum aloldalunkon.

Ami a többi sportágat illeti, a szokásos előzetesek mellett tippek is elérhetők lesznek oldalunkon, vagyis ezen a héten is érdemes lesz a hatharom.com-mal és aLogibet-tel tartani, hiszen ha nyerni akartok, akkor a legjobb helyen jártok!