EURO 2016

Kijutunk, nem jutunk ki? Tippmesteri vélemények

  • hatharom.com

Az előny nálunk van, ráadásul hazai pályán is játszhatunk. Na, de sikerül kiharcolni a továbbjutást?

Az odavágón volt okunk az örömre.

Tomihmv: Előnyből várjuk a visszavágót, vagyis, ha nem kapunk ki, akkor hosszú idő után biztosan kijutunk egy rangos eseményre. Azonban nem lesz könnyű a pesti mérkőzés, mivel a norvégok mindent megtesznek majd azért, hogy legalább kiharcolják a hosszabbítást. Mivel a skandinávoknak gyakorlatilag a mérkőzés elejétől kezdve végig támadniuk kell, így hátul berendezkedhetünk és olyan kontrákra apellálhatunk, amivel például megnyertük az odavágót. Ennek köszönhetően szerintem egy abszolút háromesélyes mérkőzésre van kilátás, és véleményem szerint nem torkollik hosszabbításba a párharc, avagy a bukmékerekkel szembe menve, a gólokban látok értéket, méghozzá abban, hogy mindkét fél betalál - 1.95 @ Tippmixpro -.

Varin: Sokkoló érettséggel és meglepő magabiztossággal hoztuk le a mérkőzést Oslóban, de hol van még a vége... Azt láthattuk, amikor teljesen esélytelenként kezelnek minket, akkor képesek vagyunk bizonyítani, ám most az esélyesség terhe is nyomhatja a srácokat, megremeghetnek a lábak. Én a magam részéről semmi olyat nem láttam a skandináv csapattól, amitől tartani kéne, de úgy hiszem, erre a 90 percre már más habitussal állnak majd ki, kevesebbet fognak ívelgetni és többet járatják a labdát a földön. A kollégával egyetértve, én is a BTS-opció mellet teszem le a voksom, hiszen abban biztos vagyok, hogy gólt kapunk, abban pedig csak reménykedni tudok, hogy legalább ugyanannyit lövünk is.

Javi Moreno: A mérkőzés alatt és után többször is leírtam, Bernd Storck már nem Dárdai Pál, megmutatta, hogy remek edző, ezt a meccset tényleg a német szakember nyerte meg nekünk. Úgy tűnik, ért a csapatához, tudja, mi szükséges a sikerhez, így maximálisan hiszek benne, hogy a gyengécske norvég csapatot nem csak kiütni lehet, de talán kettős győzelemmel búcsúztatni is. A bunkerfutball nem lenne célravezető és talán támadni is kicsit óvatosabban kell, de hiszem, hogy ez most meglesz, bármennyire is magyaros lenne mondjuk egy 89. percben bekapott góllal való búcsú.

mr.blonde: Nem igazán tudok mit hozzáfűzni a párharchoz már. A kérdés szerintem az, hogy képesek vagyunk megismételni azt, amit odakint csináltunk, mert akkor simán meglesz a továbbjutás. Ha valami hiba csúszik a gépezetbe, vagy a norvégok valamit előhúznak a kalapból, akkor viszont meleg lesz a pite. Számomra nagy kérdés, hogy mennyi maradt a norvégokban, ha maradt egyáltalán. Fogadási szempontból ez egy nagyon nehéz szituáció, de a magyarok továbbjutására kínált 1.30-as szorzó egy nagy átverés. Talán egy döntetlen, bőven háromszoros pénzért, megérhet egy próbát...

A magyar csapat mérkőzését 20 óra 15 perctől ÉLŐ szöveges tudósításban közvetítjük oldalunkon. A közvetítésben beszámolunk az aktuális oddsokról is.
[2127951] 2015-11-15 20:45:00 Magyarország - Norvégiax;