Sportfogadás

Újabb próbálkozás a bukik kifosztására

Íme tippmestereink és szerkesztőink legjobb tippjei az NFL tizedik játékhetére.

Szeptember elején elkezdődött a rövidke, ám annál tartalmasabb NFL-szezon. Tippmestereink a Logibet-en folyamatosan publikálják legjobbnak vélt tippjeiket, de szeptember utolsó hetétől kezdve már a hatharom.com oldalán is összeállítják kombijukat.

Tennessee Titans-Carolina Panthers
Tipp: Carolina
Odds:
1.40 @ Tippmixpro

A Carolina csapata egészen elképesztő formában játszik a szezonban. Támadásban és védekezésben is felülmúlják a szezon előtti várakozásokat. A támadófal nagyon jól védi Cam Newton-t, így a Titans pass rush-nak kevés sikert jósolok, aminek köszönhetően pedig Cam Newton kiválóan passzolhatja szét a Tenneessee gyenge secondary-jét. Emellett a futójátékuk is működhet, hiszen hiába védekezik viszonylag jól a Titans futás ellen, a liga leghatékonyabb futó offense-ével komolyan meggyűlhet a bajuk. A Tenneessee támadásban kiváló meccset hozott le múlt héten az új edzővel, de azt nem szabad elfelejteni, hogy mindezt egy nagyon gyenge védelem ellen tették meg. Marcus Mariota még nem találkozott olyan erős védelemmel karrierje során, mint amilyen a Panthers-é, ezért úgy gondolom, hogy jóval gyengébb teljesítményt láthatunk majd tőle, mint egy héttel ezelőtt és a futójátékuk sincs azon a szinten, hogy komolyan meg tudják nehezíteni a Carolina dolgát.

Denver Broncos-Kansas City Chiefs
Tipp: Denver
Odds:
1.40 @ Tippmixpro

A két csapat szeptember közepén már találkozott az Arrowheadben, akkor egy demoralizáló vereséget szenvedett a Chiefs úgy, hogy a kezükben volt a mérkőzés a végén, de Jamaal Charles labdaejtése eldöntötte a W sorsát. A klasszisfutó ezúttal nem játszhat sérülés miatt, ezzel pedig a Chiefs elvesztette legfontosabb fegyverét. Ennek ellenére nem szerepelnek rosszul, hiszen utolsó két meccsüket megnyerték, igaz, a sérülésektől tizedelt Steelers és a liga leggyengébb csapata, a Lions ellen ez nem akkora teljesítmény. Ezzel szemben a Broncos 7-1-gyel áll és már a veretlenség terhe sem nyomja őket. A védelmük remekül teljesít idén és Peyton Manningnek is egyre jobb mérkőzései vannak. A Broncos a hazai győzelemmel pontot rakhatna a csoportgyőzelem kérdésére, valamint tovább üldöznék a New Englandat az AFC-elsőségért.

Washington Redskins-New Orleans Saints
Tipp: 46,5 pont felett
Odds:  
1.55 @ Tippmixpro

Mire már elhittük a szenteknek, hogy összekapták magukat és megindultak a wild cardért, meglepő és kínos vereséget szenvedtek hazai pályán a gyengécske Tennessee ellen. Még mindig nincs veszve semmi, de ehhez kutyakötelességük megnyerni ezt a meccset. Arra pedig csak úgy képesek, ha Drew Brees és az offense olyan hőfokon pörög, mint a Giants ellen. Na jó, 50+ pont nem kell tőlük, de 30-35 körül mindenféleképpen, hiszen a védelmük elképesztően pocsékul teljesít, még a Titans is képes volt ellenük 34 pontot feltenni a táblára...A titánoknál valamivel jobb erőt képvisel a Redskins, a 20+ pontot rendre hozzák, aztán elég, amire elég. Washingtonban nem rossz a passz elleni védekezés, ami megölhetné a tippet, hiszen a vendégek a levegőben igazán hatékonyak, viszont láthattuk, hogy Tom Bradynek sem okozott olyan nagy kihívást 300 yardot hozni ellenük. Pontosan tudja Brees, hogy pontokat kell gyártania, ez pedig általában menni szokott neki. 

További NFL-tippekért látogass el a LOGIBET.COM-ra!
A hatharom.com vasárnapi NFL-szelvénye - a     szorzói alapján
Dátum Meccs Tipp Odds
Vasárnap, 19:00 Tennessee Titans-Carolina Panthers Carolina 1.40 @ TippmixPro
Vasárnap, 22:25 Denver Broncos-Kansas City Chiefs Denver 1.40 @ TippmixPro
Vasárnap, 19:00 Washington Redskins-New Orleans Saints 46,5 pont felett 1.55 @ TippmixPro
Nyereményszorzó: 3,04