Motorsport

Nem veszített, aki Valentino Rossira fogadott

Az egyik ismert iroda visszafizette a Valentino Rossira beérkezett téteket a világbajnokság végső győztesére.

Hétvégén véget ért a MotoGP világbajnokság, a dobogó legfelső fokára ismételten a spanyol Jorge Lorenzo állhatott fel, 2010 és 2012 után harmadszor. Az utolsó hetek azonban nem múltak el indulatok nélkül, amely Valentino Rossinak volt köszönhető. Az olasz világsztár az utolsó előtti futamon felrúgta Marc Marquez motorját, amiért pontlevonással sújtották, valamint a szezonzáró valenciai futamon az utolsó helyről kellett indulnia. A bravúr végül elmaradt, Lorenzo nyerni tudott Valenciában, Rossi pedig csak a negyedik helyre ért be. A világbajnok tehát Lorenzo lett, az egyik bukmékeriroda viszont gesztust gyakorolt azokkal szemben, akik Rossira fogadtak.

Az a bizonyos rúgás

"Az irodánk mindig különös figyelmet fordított a sport tisztességének népszerűsítésére, így úgy határoztunk, visszaadunk minden olyan tétet free bet formájában, amely Valentino Rossi végső sikerére érkezett be a valenciai futamot megelőzően. Úgy hisszük, ez a korrekt lépés fogadóinkkal szemben" - nyilatkozta a fogadóiroda olaszországi igazgatója.

A spanyolországi futamot megelőzően Lorenzo már bőven favorit volt Rossival szemben, hiszen az olaszra négyszeres szorzóért fogadhattunk, a hispánra viszont csak 1.20-ért.

Ki nyeri a 2016-os világbajnokságot?
Marc Marquez 2.20
Jorge Lorenzo 2.88
Valentino Rossi 7.00
Daniel Pedrosa 8.00