EURO 2016

Már toronymagas favoritok vagyunk a kijutásra

Akik nem hisznek az Eb-részvételünkben, a Tippmixprón fogadhatnak a legjobb oddson a norvégokra.

Csütörtök este sikeresen vívta meg a magyar válogatott az Európa-bajnoki pótselejtező első mérkőzését Oslóban. A bravúros győzelmet követően nem áll sok időnk a regenerálódásra, vasárnap este a Groupama Arénában kell megőriznie Storck csapatának a soványka előnyt. Hogy vajon az 1-0-s fór mit is jelent, milyen esélyekkel vágunk neki az utóbbi évek legfontosabb meccsének, arra az oddsok adnak választ.

Melyik csapat jut tovább?
TippmixPro
Magyarország Norvégia
1.27 3.35

Az egyik ismert bukméker szorzói alapján egyértelmű: négyből háromszor továbbjutnánk (pontosabban 100-bük 73-szor), ami jól csengő számadat. Aki egyébként nem bízik Dzsudzsákék sikerében, annak mindenképpen javasoljuk a   -t, hiszen jelenleg a piac legmagasabb szorzóját kínálja a magyar állami fogadóiroda Henriksenék továbbjutására. Látva a norvégok igencsak erőtlen támadójátékát, az sem meglepő, hogy az oddsok szinte teljesen háromesélyesek, habár a norvég siker 2.90-ről 2.75-re esett vissza az elmúlt órákban a szóban forgó külföldi irodánál.

TippmixPro
  1 X 2
Magyarország-Norvégia 2.50 3.10 2.80

A magyar bukméker szerint a legvalószínűbb eredmény a 0-0 lenne, míg ha hosszabbításba torkollna a párharc, 6.75-szörös pénzt nyerhetnénk. A norvégoknak vagy egy többgólos győzelem kell vagy egy olyan siker, ahol legalább kétszer a kapuba találnak. Annak, hogy több gólt is közé tesz Högmöo csapata, 6.00 a szorzója, míg annak, hogy mindkét csapat szerez gólt, 1.90.

Vasárnap késő estére tehát megkapjuk a választ az év nagy kérdésére: kijut-e a magyar válogatott az Európa-bajnokságra. Mi optimisták vagyunk az első 90 percet látva, de kíváncsiak vagyunk, ti hogy látjátok az esélyeket.

A mérkőzést vasárnap este ÉLŐ szöveges tudósításban közvetítjük a helyszínről.

Melyik csapat jut ki az Eb-re?x;
[2127951] 2015-11-15 20:45:00 Magyarország - Norvégiax;