Barcelona

Nem nyernénk meg a Premier League-et - Piqué

megosztom

A katalán csapat hátvédje szerint más a Premier League ritmusa és légköre, ezért nehéz lenne az első néhány szezon.

Igen népszerű vitatéma a futballkedvelők körébe, hogy vajon melyik a legerősebb bajnokság Európában. Sokan a Barcelona és a Real Madrid miatt a La Ligára szavaznak, míg mások a kiegyenlítettebb, keményebb Premier League-re teszik le a voksukat. A vélemények abban is ütköznek, hogy vajon mire lenne képes a két spanyol gigász Angliában, hiszen teljesen más a két bajnokság játékstílusa. Gerard Piqué mindkét ligát remekül ismeri, így hihetünk az ő véleményének.

Real Madrid-Barcelona
TippmixPro
1 X 2
2.21 3.40 3.00

"Úgy hiszem, ha a Barcelona vagy a Real Madrid csatlakozna a Premier League-hez, teljesen esélytelen, hogy az első évben bajnok legyen. Éppen az olyan kiscsapatok miatt gondolom ezt, amelyek nagyon kemény, őszinte futballt játszanak, mint például a Stok City. Ez persze kölcsönös, ha a Manchester United vagy a Chelsea csatlakozna a La Ligához, nekik sem lenne semmi esélyük" - mondta el a Barca hátvédje.

Az UEFA rangosa alapján jelenleg magasan a spanyol bajnokság vezet, megelőzve a németet, amely mögött nem sokkal marad el az angol és az olasz pontvadászat. Érdekesség, hogy amíg mind a hét spanyol és német csapat versenyben van még a nemzetközi kupákban, addig az angoloknak van már két elhullott csapatuk, a Southampton és a West Ham United.

[2030194] 2015-11-22 20:00:00 Real Madrid - Barcelonax;
185816

 

megosztom