El Clásico

Bukott a Real, nő az odds!

Sergio Ramos sérülése és a Real Madrid gyenge játéka a bukik elképzeléseit is átírta.

A várakozások beigazolódtak, a spanyol bajnokság vasárnapi játéknapja igencsak fontos találkozókat tartogatott a végelszámolás szempontjából. Mint ismert, a forduló előtt az volt a legnagyobb kérdés, vajon egyenlő pontszámmal várhatja-e a Real Madrid és a Barcelona az El Clásicót, vagy pedig esélye lesz elhúzni az egyik gárdának 5-6 ponttal. A Barcelona hozta a kötelező a Villarreal ellen, a Real Madrid azonban borzalmasan gyenge játékkal vereséget szenvedett Sevillában. Az oddsmesterek pedig azonnal reagáltak.

Oddsváltozások a Sevilla-Real Madrid lefújása után
  Előtte Utána
Real Madrid 2.05 2.25
Döntetlen 3.60 3.60
Barcelona 3.30 2.90

Vélhetően nem a fővárosiak gyatra játéka az egyetlen tényező, ami miatt növekedni kezdett a szorzójuk a Barcelona elleni derbin, Sergio Ramos sérülése is fontos faktor az amúgy is tartalékos hátsó sorban. A világbajnok hátvéd gólszerzés közben sérült meg, így nem csak a spanyol válogatott két barátságos találkozója került veszélybe, hanem a november 21-ei Real Madrid-Barcelonán való játéka.

Eközben a túloldalon továbbra is kérdéses Lionel Messi szereplése, aki még szeptember végén szenvedett térdsérülést. A hírek szerint nem halad túlságosan jól az argentín felépülése, jelen állás szerint a valószínűbb forgatókönyv az, hogy nem játszhat Madridban.

[2030194] 2015-11-22 20:00:00 Real Madrid - Barcelonax;
185816