Sportfogadás

Ott folytatnánk, ahol az előző héten abbahagytuk

  • hatharom.com
megosztom

Íme tippmestereink és szerkesztőink legjobb tippjei az NFL nyolcadik játékhetére.

Szeptember elején elkezdődött a rövidke, ám annál tartalmasabb NFL-szezon. Tippmestereink a Logibet-en folyamatosan publikálják legjobbnak vélt tippjeiket, de szeptember utolsó hetétől kezdve már a hatharom.com oldalán is összeállítják kombijukat. A múlt héten egy hármasfogatot sikerült behúzniuk tipstereinknek, bízva a jó folytatásban, most sem maradhat el a jól megszokott hétvégi szelvény.

New York Jets-Jacksonville Jaguars
Tipp: New York -4,5
Odds:
1.50 @ Tippmixpro

A Jaguars a londoni túrája, és megérdemelt pihenője után a Jets otthonába látogat. Bár egy érdekes, de alacsonyabb színvonalú mérkőzésen főleg a Bills 4 eladott labdája miatt győztek, továbbra sem tekinthetők világverő alakulatnak. "Igazi" idegenbeli mérkőzésen még nem nyertek, ellenben a Jets hazai pályán 2-1-el áll. Mivel a Jaguars gyenge futójátéka a liga egyik legjobb futás elleni védelmével találkozik, könnyen egydimenzióssá válhat a floridaiak játéka. A probléma ott jelentkezik, hogy a védelemre sem nagyon hagyatkozhatnak, hiszen az elmúlt három fordulóban nem túl acélos csapatoktól kaptak 30-nál több pontot. Bár nem nézek át azon a tényen, hogy az elmúlt két héten a Jets védelmét is kitömték, de idegenben ez talán a Pats és a fejlődő Raiders ellen nem akkora szégyen. A Jaguars tökéletes ellenfélnek bizonyulhat az újabb formába lendüléshez, ezért úgy gondoljuk, a Jets legalább 5 pontos győzelmet fog aratni.

Minnesota Vikings-St. Louis Rams
Tipp: 43,5 pont alatt
Odds:
1.55 @ Tippmixpro

Két, a rájátszásért még harcban lévő csapat mérkőzése lesz, melyen két top 5-ös futó feszül egymásnak. Ezzel el is árultam, hogy a minnesotai és a St. Louis-i offense legnagyobb erőssége egyaránt a futójáték, a hazaiaknál az egykori MVP Adrian Peterson, míg a vendégeknél az újoncok közül váratlanul berobbanó Todd Gurley szállítja a yardokat. Utóbbi egyébként egészen hihetetlen, amit művel, sorozatban négy meccset hozott les 125+ yarddal, ez elsőéves játékostól új rekord az NFL-ben. Most mindkét futónak nehezebb dolga lesz, a védelmek ugyanis elég jól állják a sarat a földön indított támadások ellen. A Rams konkrétan a kilencedik legkevesebb yardot engedi, ráadásul kiemelkedően jó a red-zone védekezésük, míg a másik oldalon sokszor az ellenfél 20 yardosán belül fogy el a tudomány. Minden a kevés pont mellett szól, így kissé még felfelé elmozdítva a határt, nyugodt szívvel húzzuk be az undert.

New Orleans Saints-Tennessee Titans
Tipp: New Orleans -4,5
Odds:  
1.55 @ Tippmixpro

A Saints az utóbbi 3 meccsén nagyon összeállt támadásban, így pedig a győzelmek sem maradtak el. Legszebb napjait idézi a NO-i támadósor. Ugyanez a Titans offense-ről már korántsem mondható el. Szinte minden fontos mutatóban a liga legrosszabbjai között vannak, a védelem pedig csak papíron néz ki jól, a valóságban ők sem tudnak mit kezdeni az ellenfelekkel. Ez a kilátástalanság a héten edzőcserét is eredményezett Tennessee-ben. Mivel nem bye week alatt történt a váltás, komoly fordulatot még nem várunk ettől a lépéstől, hiszen az új edzőnek alig pár napja volt megismertetni a csapattal az esetleges új elképzeléseit, ami semmi érdemlegesre nem elég. Teljesen ellentétes irányba halad a két csapat, ráadásul a Titans-nél Marcus Mariota nem 100%-os állapotban vállalja a játékot, így idegenben nem látunk esélyt rá, hogy covereljenek.

További NFL-tippekért látogass el a LOGIBET.COM-ra!
A hatharom.com vasárnapi NFL-szelvénye - a     szorzói alapján
Dátum Meccs Tipp Odds
Vasárnap, 19:00 New York Jets-Jacksonville Jaguars New York -4,5 1.50 @ TippmixPro
Vasárnap, 19:00 Minnesota Vikings-St. Louis Rams 43,5 pont alatt 1.55 @ TippmixPro
Vasárnap, 19:00 New Orleans Saints-Tennessee Titans New Orleans -4,5 1.55 @ TippmixPro
Nyereményszorzó: 3,60
megosztom